שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אור
    28/11/2008

אני מתחילה לקחת גלולות פמינט וקצת חוששת מתופעות לוואי.. מה הסיכוי שיהיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• גלולות

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/11/2008

לא יודעת לומר לך באחוזים - הרבה פעמים בחודשיים שלשה הראשונים יש קצת נפיחות, בחילות דימומים לא סדירים שמסתדרים עם הזמן. ולא בהכרח שגם יהיו. יכול להיות שיעבור לך ללא כל תופעות לואי.
    שיהיה בהצלחה
    ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אור

sima
    01/12/2008

היי אור, יכולה לייעץ לך מנסיון שלי ושל רב חברותיי, גם משתמשות בפמינט. חלקנו הגיע לגלולה הזו לאחר נסיון עם גלולות אחרות שכן יצרו תופעות לוואי. מאז שאני משתמשת בפמינט אין תופעות, וכאבי המחזור כמעט ופסקו. כמובן שזה אישי לכל אחת, אבל אני ממליצה בחום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

רעות
    16/12/2008

בפמינט מינון נמוך וזה מקטין את הסיכוי לתופעות לוואי, לי לא היו תופעות לוואי ואני לוקחת כבר שנתיים ומאוד מרוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו