שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לימור
    01/12/2008

אני בת 27 ויש לי בן זוג כחצי שנה הסקס מעולה רק ש... לפני חודשיים התחלתי ליטול כדורים נוגדי חרדה (ציפרלקס) ומאז כמעט ולא חוויתי אורגזמות לוקח לי גם זמן להיות רטובה (מה שלא היה בעבר) למרות שחשק מיני יש (והרבה) אני יודעת שזה בהשפעת הכדורים אבל אני זקוקה להם, אמנם אני לא חווה כרגע חרדה מאחר והכדורים שיפרו את המצב אך הפסיכיאטרית הורתה לי להמשיך לפחות עוד 4 חודשים על מנת לקבל את ההשפעה המקסימלית אני מאוד נהנית מהמין אבל הייתי שמחה להנות כמו פעם הגעתי למצב שאני "מוותרת לעצמי" מאחר ולוקח לי הרבה יותר זמן להגיע לאורגזמה אם בכלל לא נעים לי לבקש מבן הזוג להשתהות כל כך הרבה.... יש הצעות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מבינה לליבך

לי ראובני
    01/12/2008

יקירה שלומות
    אני יכולה להבין את התסכול שאת חווה, מצד אחד לוותר על משהו שאהבת ואת זקוקה לו, מצד שני צורך אחר שאת חייבת להענות אליו.
    אני יכולה להבין את הרצון לוותר על הטיפול אולם בכך את לא משפרת את מצבך באופן מלא.
    אנא זיכרי כי מצב זה הוא זמני. הגוף יחזור להיות כשהיה בעבר. הסקס לא יפגם כמו כן, אפשר לראות את פוטנציאל הגדילה של הזוגיות שלך, של הקשר, של הקרבה שיש לך עם בן זוגך.
    דווקא לשתף אותו באופן שבו את חווה את הדברים, בקושי שלך, ברגשות ובמחשבות שלך יכול לסייע לכם בהמשך.
    כך, הוא הופך לשותף מלא ותומך בתהליך ובעיקר הוא יתן לך מענה לצרכים הרגשים והמיניים שלך.
    לטובת הסקס הזוגי ובעיקר לטובת ההרגשה האישית.
    תחשבי מהן האלטרנטיבות ותראי שפתיחות, כנות ושיתוף עשויים לתרום לקשר ולתרום לחיי המין שלכם בדרכים אחרות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו