שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ליאל
    11/12/2008

אני בחורה בת 21 יש לי חבר מזה כשנה והוא הסקס הראשון שלי ,אני מאוד ביישנית בסקס לא מוכנה שהוא ירד לי או יאונן לי ואני גם בקושי פעילה בסקס ובקושי מחליפה תנועות ,מה שקורה שאני ממש מתביישת וחבר שלי הפעיל והיוזם ,אני לא ממש מרוצה מהסקס שלנו כי מה שקורה זה שהוא גומר ואז פשוט הוא מפסיק ולא טורח אפילו לנסות לגרום לי לגמור ,זה מתסכל אותי ,דיברנו על זה אבל אני כל כך ביישנית אני לא יודעת מה לעשות ,אני אפילו לא מסוגלת ליזום סקס מרוב ביישנות ואני דווקא מאוד אוהבת סקס האם יש פתרון לבעייתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לדבר

לי ראובני
    11/12/2008

אני יודעת שזה קשה, ברור לי שלדבר זו חוויה שאנחנו לא תמיד מתורגלים בה, מאומנים אליה. אבל חייבים. אין לבן זוגך דרך אחרת להבין מה את מרגישה, רוצה וצריכה.
    אני בטוחה שהוא חווה את המיניות שלכם כסוג של דחייה מצידך והוא לא מודע בכלל לכך שיש פוטנציאל לא ממומש ביניכם שאפשר לתקן.
    אולי מכתב או SMS קטן של אני רוצה ככה וככה יוכל לכוון אותו, לתת לו תחושה שאת בעניין ויגרום לו לדבר על כך איתך.
    תחשבי על דרכים יצירתיות לעורר שיחה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו