טיפול לאשה שלא מתחברת בכלל למגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול לאשה שלא מתחברת בכלל למגע
    יצחק
    01/01/2009

שלום! אשתי, לה אני נשוי למעלה מעשר שנים, לא מתחברת בכלל למגע. מעולם לא חיבקה אותי או הביעה איזו מחווה גופנית (יד על הכתף למשל). לא מוכנה להתנשק בדרך כלל, ולא אוהבת יחסי מין. אציין שאנחנו כן מקיימים יחסי מין, לפרקים, ולדבריה היא למדה להנות מהם. היא פאסיבית לחלוטין במקרים אלה, ובמקרה הטוב, מלטפת אותי. למיטב הכרתי (בהסתמך על תגובות פיזיולוגיות...) אני מצליח עפ"ר להביא אותה לגמירה, על ידי עבודת כפיים מאומצת. (סליחה על הכניסה לפרטים!) ובמקרים אלה, לעתים נדירות מאד (מאד!) היא מנשקת אותי ומיוזמתה. לה נוח עם עצמה, ולא מדבר אליה להשתנות. לאחרונה, אמרתי לה שאני לא יכול עם זה, כי אני חייב מגע, מינימלי. שאי פעם תוכל לחבק אותי ולא רק ההיפך. (אציין עוד שגם אביה באופן כללי אותו טיפוס... ע"פ התנהלותו היומיומית). שאלתי, האם התיאור הזה אומר לכן משהו מוגדר, יש לזה שם מוגדר שאני יכול לחפש עליו מידע. והאם יש טיפול שיכול לסייע, לא רק בקטע שהיא תוכל לבצע דברים, אלא שיפתח אותה מבפנים, שתוכל להנות מעולם המגע. בהנחה שיש טיפול כזה, באיזו מידה הוא אפקטיבי ועל מה הוא מבוסס: תרופתי או משהו אחר? תודה, תודה ושוב תודה על כל פירור של מידע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול מיני זוגי

לי ראובני
    01/01/2009

הרבה מאיתנו לא משערים עד כמה טיפול מיני זוגי יכול לפתור עכבות וחששות שיש לנו מפני המיניות שלנו. אני לא יכולה לאבחן דרך האינרנט, למרות התיאור המפורט שלך, את מה שאשתך חווה, בעיקר מפני שזה התיאור שלך.
    במילים שלה, בקול שלה, בשפת הגוף שלה, תוך התחברות למחשבות ולרגשות שונים, אישתך עשויה להיות מסוגלת להעלות את הקשיים שלה, את הצרכים שלה, ובאמצעותם לעשות גשר לצרכים שלך.
    הייתי מציעה לך להאיר בפניה את האפשרות של טיפול, להגיד כמה זה חשוב לך להיות איתה בקשר ובמגע ולנסות ולמצוא מסגרת מתאימה לעניין.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעקבות השאלה אודות קרירות האשה

חיימס
    07/01/2009

התחברתי לשאלה על קרירות מינית ויחס קר לנושא המיניות ,היות וגם אצלינו ישנה כזו אבחנה על אף כל ההשקעה והרצון הכנה של שנינו להתקדם ..היות ואני לא רואה שנלך לייעוץ אשמח אם נקבל ידע וקצה חוט לטיפול עצמי בענין .ואהיה כאן פה לעוד חברים המבקשים להתקדם.. תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול מיני

ד``ר ליאורה אברמוב
    07/01/2009

הכנסו לאתר של האגודה הישראלית לטיפול מיני. יש שם רשימה של מטפלים מיניים מוסמכים כולל יועצים זוגיים ומיניים.
    ניתן גם לפנות לקופת החולים שלכם ולבדוק מה אפשרויות הטיפול שנתנות במסגרת קופ"ח
    בהצלחה
    ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרירות מינית של אשתך?

לי ראובני
    08/01/2009

לרוב, לא מדובר בקרירות מינית הנובעת מאין.
    יש לה סיבה.
    בין אם שחיקה, עייפות, דימוי עצמי נמוך, חוסר התלהבות או חוסר קבלת תמיכה בתוך הקשר.
    את הדברים הללו שווה לבדוק בשיחה פתוחה וכנה, במכתב כנה וגלוי לב, בהזמנה לדיאלוג.
    טיפול זוגי מיני יכול לסייע וההבטחה הגלומה היא בפתיחת ערוצי התקשורת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לתגובות. עוד שאלה נספחת

יצחק
    14/01/2009

אני תוהה לפעמים על האפשרות... האם ייתכן שאדם מתנהג בצורה זו (כפי שתיארתי את אשתי) בעקבות טראומה שעבר בגיל מוקדם? לא ידוע לי על טראומה כזו, אבל לפעמים אני מחבר רמזים, ותוהה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל יכול להיות

לי ראובני
    14/01/2009

הכל יכול להיות, יחד עם זאת אין שום דרך מדויקת לבדוק את זה ללא טיפול או מרחב תומך ואמיתי שמאפשר שיחה על נושאים כואבים ופצועים.
    אם באמת זה התסריט המדויק, חייבת הכלה מדויקת ואינסופית לכך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה טיפול מיני

רונן
    07/01/2009

ואיזה קישקושים שלא עוזרים. אם אתה נהנה מחברתה של אשתך ומהזיונים אתה מה איכפת לך. היא נהנית אתה נהנה. כפי הנראה אתה מחפש כוכבים וברקים תאמין לי זה יבוא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו