נטילת גלולות וחשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטילת גלולות וחשק מיני
    טל
    02/01/2009

שלום, אני נוטלת גלולות במשך 4 שנים מסוג - אסטל , לטיפול באקנה. במשך הזמן חלה ירידה חדה מאד בחשק המיני שלי וכיום אני מרגישה כי אין לי כמעט כלל חשק מיני וקשה לי מאד להגיע לאורגזמה. רציתי לדעת האם יש קשר? האם כדאי להפסיק עם הגלולות ולקחת אנטיביוטיקה לטיפול באקנה? בנוסף, רציתי לשאול גבי החדירה . עדיין לא הייתה חדירה היות ואני חשה בכאבים עזים . מה ניתן לעשות להורדת הכאב ? על מה את ממליצה .? לתשובתך המסורה אודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטילת גלולות וחשק מיני

הוספת תגובה

• גלולות וחוסר חשק

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/01/2009

כ15% מהנשים משוער שסובלות מירידה בחשק המיני עקב גלולות. הדרך הטובה ביותר לבדוק את זה זה להפסיק גלולות. למספר חודשים ולראות מה קורה.
    חוץ מזה כאבים בזמן יחסי מין יוצר בעיתיות בכל הקשור למגע מיני וגם זו סיבה נהדרת לירידה בחשק המיני.
    פני לרופא נשים ודווחי לו לגבי הכאבים. בררי איתו האם יש לך וסטיבוליטיס. אם הוא לא מאבחן - פני למרפאה למחלות העריה או מרפאת צוואר הרחם לבדיקה נוספת.
    כדאי שתפני למרפאה לטיפול מיני כדי לטפל בבעיות המיניות שמהן את סובלת.
    בברכה ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו