פחד מכניסה להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מכניסה להריון
    חסוי
    04/01/2009

שלום כן אני בת 24 ומאוד מפחדת להתחיל יחסים אינטימיים עם החבר, אני סומכת עליו, אבל יש לי חוויות קצת לא נעימות מהעבר ללא קשר אליו שקשורות לבעיה. ביחסים האינטמיים עם החבר הקודם הדברים היו לא ברורים וכמעט נכנסתי להריון ואלו היו ימים מפחידים. לקחתי את זה נורא קשה.אני רוצה מאוד לקיים יחסים עם החבר הנוכחי אבל אני מפחדת להרגיש את הפחד התמידי הזה שמשפיע על התפקוד שלי. העניין שאני לא יכולה לקחת גלולות מבחינה רפואית . וגם לא הכי סומכת על קונדומים.אם תוכלו לעזור לי מעט אודה לכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מכניסה להריון

הוספת תגובה

• טבעי ומובן

לי ראובני
    04/01/2009

יקירה מה שאת מתארת הוא מאוד מובן מאליו.
    אחרי שאנחנו חווים חוויה טראומטית אחת, אנחנו לא ששים לחזור לאותו מקום העשוי להניב את אותו הכאב. אולם חשוב לזכור כי מיניות היא חוויה שיכולה להיות גם נעימה, כייפית, מרגשת וזוגית מאוד.
    היום למזלנו יש המון פתרונות למניעת הריון החל ממדבקות, טבעת של נובה רינג וכו'.
    אני מציעה לך לפנות לרופא נשים שימליץ לך על כל התחליפים השונים מגלולות העשויים להתאים לך, כך שתוכלי לקיים יחסים בבטחה ובשלווה.
    בנתיים, היתי מציעה לך לשתף את בן זוגך בחששות שלך, שיכיר אותך, שידע כמה את זקוקה לתמיכה ובעיקר כדי לאפשר לעצמך לקבל את החיזוק והחיבוק לו את ראויה.
    אני חושבת שזה עשוי להעמיק את עוצמת הקשר והחיבור ביניכם בעיקר כי הוא יידע שאת סומכת עליו ורואה בו בן זוג ראוי לתמיכה.
    בהצלחה
    לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו