לא גומרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא גומרת
    ציפורה
    10/01/2009

לא בטוחה אם זה המקום וגם קצת מתביישת אבל אני בת 31 ונדמה לי שמעולם לא גמרתי- אולי פעם אחת לפני כמה שנים... הייתי עם מגוון של גברים וכיום עם אחד חמוד שמאוד משתדל, יש בנינו פתיחות, הוא הציע ויברטור.. האם אין דרך אחרת. בדגדגן איני מגורה, רק בחדירה נראה לי. באדולינה תוכלי לעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא גומרת

הוספת תגובה

• לגמור

לי ראובני
    11/01/2009

שלום לך,
    את בחברה טובה מאוד, יש נשים רבות שאינן יודעות כיצד לגמור, ואני כותבת בכוונה יודעות ולא "לא מצליחות" או לא מסוגלות, כי זה בעיקר עניין של למידה, התנסות וחוויה.
    הרבה פעמים בטיפול מיני עושים עבודה רגשית על עמדות, חינוך ומסרים מהבית הקשורים באוננות ומיניות אולם בכל הקשור בפרקטיקה, נדרשת בעיקר עבודה "מעשית" של אימון באוירה נעימה ונינוחה.
    אני מציעה לך בעזרת הויברטור שקבלת או לבד באמצעות גירוי ידני לנסות ולהתעורר מינית בדגדגן או בחדירה ולהגיע לאורגזמה.
    תנסי לאפשר לעצמך אווירה רגועה, שלווה ונעימה, אולי אפילו באמצעות יין, נרות ומוסיקה ובעיקר פרטיות וכוונהה.
    כמו כן, ניתן לקרוא את הספרים "לעצמך מיניות האישה" של לוני ברבך או "דברים שרציתי לגעת" מאת גילי פליסקין המציעים הדרכה וטכניקות מעשיות גם לאוננות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו