חוויה לסבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוויה לסבית
    גבר
    11/01/2009

מקווה שיש פה מקום גם לגברים. נודע לי, שלאשתי היו מספר חוויות לסביות עם חברתה, עמה היא בקשר עד היום. אשתי לא יודעת שאני יודע. זה לא מפריע לי, עקרונית. רציתי לדעת האם זה נפוץ. האם היה ראוי שהיא תספר לי? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוויה לסבית

הוספת תגובה

• הסבר

גבר
    11/01/2009

לא כתבתי,שזה היה כמובן לפני שהכרנו. לא מדובר בבגידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין הכללות בעניין הזה

לי ראובני
    11/01/2009

אני לא חושבת שזה רלוונטי האם התופעה היא שכיחה או לא.
    יותר משמעותי, מה זה עושה לך, העובדה שאשתך מקיימת קשר מיני עם חברה, או קיימה בעבר קשר כזה.
    במידה והקשר היה בעבר, לפני שנפגשתם, לא ברור לי מה המשמעות שלו בעינך היום ולמה אתה מרגיש שיש בעניין זה חובת דיווח? האם אתה סיפרת לאשתך באופן גלוי וכנה אודות כל האינטראקציות המיניות שהיו לך? האם קיימת ציפיה ראלית בקשר שבה נגדיר, נגלה ונחשוף הכל?
    נראה לי בריא שלכל אחד מהצדדים קיים צד שהוא לא חושף, שהוא פרטי, אישי ואפילו מיני.
    במידה וחשובה לך ההכרות איתה, התקשורת הפתוחה, נראה לי משמעותי להתחיל בלשתף אותה שאתה יודע, ובאיזה אופן נודע לך הדבר.....
    כמו גם לשתף בנושאים אחרים הקשורים בך, לצורך איזון.....
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו