שאלה של מתבגרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה של מתבגרת
    rotem
    13/01/2009

היי,יש לי שאלה! אני בת 17 ואימי הזהירה אותי לא להסיר שיער בכל חלקי איבר המין ובעיקר לא בשפתיים משום שזה מסוכן. כשאר אני שוכבת עם חבר שלי,שהוא אינו מסיר שיער במפשעה בכלל!,הסיטואציה נמשכת לא מעט זמן.במהלך קיום יחסי המין אני צריכה לעשות פעולה של חיכוך כאשר הוא בתוכי. לאחר שאני מבצעת פעולה זו במשך זמן מסויין,שהיא רק חלק נוסף לכל זמן קיום יחסי המין,אני מרגישה אח"כ תחושה צורבת באזור השפתיים הקטנות.הרבה פעמים אני גם מרגישה שהאזור שבין השפתיים הגדולות לקטנות צורב והוא מוציא הפרשות,רטוב. אני לא יודעת אם זה קשור לאזהרה של אימי בקשר להסרת שיער באזור זה,מכיוון שלא הורדתי וזה עדיין כואב ולכן אולי הסיבה היא בכלל פעולות החיכוך שאולי נמשכת יותר מדי זמן. אבקש תשובה בקשר לסיבה,מה אפשר לעשות אם זה בגלל החיכוך והאם אני יכולה להסיר שיער באזור זה או עדיף לוותר? אני מקווה שהבנתן ותודה :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה של מתבגרת

הוספת תגובה

• לא בטוחה שהבנתי

לי ראובני
    13/01/2009

נשמע שיש לך הרבה התלבטויות.
    שווה לך להכנס לאתר דלת פתוחה או להפגש עם אחד מהיועצות שלהן.
    בעיקרון, לא אמור להיות קשר בין שיער לתחושה של חיכוך או צריבה.
    בהרבה חלקים בעולם לא נהוג להוריד שערות ואין קשר בין התחושות.
    יתכן כי חיכוך לאורך זמן לא מהנה מבחינתך או גורם לתחושה של צריבה.
    אפשר להעזר בחומרי סיכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

rotem
    13/01/2009

אם אני באמת יכולה להיפגש עם מישהי זה מצויין. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו