חוסר תגובה למין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תגובה למין
    אנט
    13/01/2009

אני לא מרגישה כלום בחדירה ולא בנגיעה בדגדגן אני מבקשת לדעת אם ישנה דרך לטפל בבעיה דרך קופת חולים האם רופא המשפחה יכול לתת לי הפניה לטיפול באחד מהמרכזים הרפואיים? עליי לציין כי הבעיה נמשכת כבר חצי שנה ואני מיואשת ומדוכאת אנא עיזרי לי ובכל מקרה שילחי לי תשובה לאי מייל אני מתחננת שתגיבי ולא משנה מהיא תשובתך העיקר שאדע שמישהו מקשיב לי אני אודה לך לנצח אם תעני לי (כל תשובה תתקבל בברכה)מחכה בכיליון עיניים לתשובה ממך בתודה ענקית אנט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר תגובה למין

הוספת תגובה

• אנט יקרה

לי ראובני
    13/01/2009

לצורך פנייה למרכז רפואי לטיפול את לא צריכה הפניה מרופא משפחה.
    אני ממליצה לך לפנות לאחד מבתי החולים הקרובים לביתך: רעות יד אליהו, איכילוב, רמב"ם, סורוקה מאיר וכו שיש בהם מרפאה לטיפול מיני ולהפגש עם סקסולוג כדי לנסות ולהבין יחד את הבעיה ופתרונות אפשריים.
    בברכה
    לי ראובני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גרה באילת יש מרפאה בעירץ

אנט
    16/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת...

לי ראובני
    17/01/2009

צריך לבדוק באתר איט"ם של המטפלים המיניים
    בסורוקה יש בוודאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרפאה באילת

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/01/2009

אין מרפאה באילת.
    יש רופא סקסולוג שמקבל בקופ"ח מכבי כגינקולוג ואולי אפשר להתיעץ איתו
    שמו דר יגאל פלד.
    ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו