מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משיכה מיניתדנה13/01/2009
שלום אני בת 21 ובן זוגי בן 26 אנחנו ביחד כבר שנתיים וחצי. נושא המין ביננו הוא נושא בעיתי כבר מתחילת הקשר שלנו, זה התחיל בזאת שהוא רוצה הרבה הרבה יותר סקס ממני, אנחנו מדברים על הכול לכן דיברנו המון גם על זה...זה גרם לי לחשוב המון ולנסות למצוא כל מיני דרכים להמשך אליו יותר החל משכנוע עצמי ועד ללהתחיל ולהיכנס לזה בהמשך...הוא היה נוגע בי ללא הפסקה במקומות אינטימיים ומציין כמה שהוא נמשך אליי אך אצלי התגובה הייתה הפוכה, המגע היה לא במקום לא נעים ואפילו עורר קצת דחיה. לאחרונה הוא הבין שהפעיל עליי המון לחץ והשתנה משמעותית, אך אצלי המצב רק החמיר, אני לא רוצה סקס איתו בכללל.גם סבלתי מפטריות חוזרות ונישנות שלא ממש תרמו למצב אבל חשוב לי לציין שכשאנחנו כן שוכבים גם אם בהתחלה לא רציתי אבל ניסיתי " להיכנס לזה" הסקס מדהים, אני ממש נהנת וגומרת בכל פעם ופעם, אבל אין לי את הכוח או את הרצון להתמודד עם השיכנועים העצמיים של " להיכנס לזה" . אני רוצה שהמשיכה תהיה טיבעית. מעבר לזה יש לנו קשר מדהים עם המון חום אהבה פתיחות ואכפתיות. אני אשמח לקבל דעה מקצועית כי אנחנו לא מצליחים למצוא פתרון ואי אפשר להמשיך ככה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה המוקד של הקושי?
לי ראובני14/01/2009מתוך מה שאת מתארת לא בטוח כי הקושי הוא במשיכה המינית, או שיש בעיה בתפקוד מיני אלא סביב פערים בתשוקה או במידות העוררות.
השאלה היא כמה את מוכנה ללכת רחוק כדי לבדוק את זה.....?
במידה ואת לוקחת גלולות, האם תסכימי לנסות אמצעי מניעה אחר?
לראות האם התשוקה שלך עולה בזכות זה
או לראות האם את יכולה להוריד את קצב העבודה והחיים, במידה וזה קשור בעומס
או אולי לראות מה הדינימיקה הזוגית ביניכם שמשפיעה על זה
בקיצור, טיפול זוגי כמו בהרבה מקרים אחרים יכול לעזור גם פה...
לשיקולך, כי אין קיצורי דרך בבחינה ובבירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל המון תודה על התגובה
דנה14/01/2009האמת היא שאני לא על גלולות כבר יותר משנה וחצי ואורך החיים שלי רגוע ומאושר, ניסינו ושללנו את כל הגורמים החיצוניים אך לצערי ללא הצלחה... האמת שאנחנו שוקלים טיפול זוגי או מיני אני לא יודעת איפה ההבדל אך הבעיה היא בעיקר כלכלית שכן העלות גבוהה מאוד. מעבר לזה טיפול זוגי מאיים עלי, האם זה לא אמצעי כבד מידי עבור זוג לא נשוי בגילנו? אני מרגישה שזה קצת גדול עליי...השאלה האמיתית היא האם בשלב הזה שלנו בחיים זו לא סיבה מספיק טובה לסיים את היחסים? חשוב לציין שלפני זה הייתי במערכת יחסים שנה וחצי והכול היה בסדר גמור..... אני יודעת שזו החלטה שלי אבל אני מאוד אשמח לשמוע את דעתך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול זוגי
לי ראובני16/01/2009יש משהו בדבריך, טיפול זוגי באמת עשוי להתפס כאמצעי כבד אבל כמו ללכת לרופא כשיש אנגינה, גם כאן זה עשוי להיות משמעותי ויעיל.
אם הולכים לסקסולוג מטפל זוגי בבית חולים ציבורי (מדובר באותם המטפלים המיניים המטפלים גם בביתם באופן פרטי)העלות היא לא גבוהה.
שווה לחשוב על זה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)