שלום לכן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכן
    ליעם
    20/01/2009

אני רוצה להתחיל לקחת גלולות, רציתי לדעת איזה בדיקות עליי ועל חברי לעשות, בכדי לא להדבק במחלות מין למינהן [חוץ מבדיקת איידס הידועה לי]? תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכן

הוספת תגובה

• בדיקות

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/01/2009

בעקרון מדובר על בדיקה גינקולוגית כדי לראות שאין סימנים של זהום בנרתיק או בפות. יש מרפאה למחלות מין של משרד הבריאות בת"א ששם אפשר לעשות את כל הבדיקות הדרושות.
    ניתן לעשות בדיקות דם לזיהוי נוגדנים למחלות מין שונות.
    בברכה ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון

נילי
    22/01/2009

מסכימה עם הד"ר + בדיקות דם גם לחבר לוודא שאין לו מחלות מין. אגב, לא הזכרת גלולות וכדאי לך לשקול את זה. חבל שתהיי עוד אחת מהבנות שמשאירות הודעות מפוחדות של "אולי אני בהיריון" בפורומים. חסכי מעצמך את הטראומה. מנסיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לנילי

ליעם
    22/02/2009

אני מודעת למהלך הזה... זה לא שאני נמצאת יום עם זה ויום עם זה.. יש לי חבר שנתיים ו... ועד עכשיו לא לקחתי גלולות.. ננסה נראה.. תודה על הדאגה.. :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו