לבעלי אבר מין ענק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבעלי אבר מין ענק
    ליאורה המיואש
    23/01/2009

אני בת 26 ובעלי בן 30 אני מעלה בעיה שאני מאוד מתביישת אבל מיואשת לבעלי אבר מין באורך של 40 ס"מ בזמן זיקפה ובעל קוטר עפלצתי אני לא מסוגלת לסבול את הכאב בזמן החדירה יש לציין שבעלי עדין מאוד מה עלי לעשות והאם יש פתרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לבעלי אבר מין ענק

הוספת תגובה

• אבר מין גדול

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/01/2009

אי אפשר לשנות גודל..... אפשר לשנות תנוחות כדי שהחדירה לא תהיה כל כך עמוקה (תנוחות שבהן הרגליים שלך ישרות ולא מקופלות ב90 מעלות). לגבי הרוחב את יכולה לנסות לעבוד עם מרחיבים שיתקדמו לרוחב של אבר המין של בעלך, כך בהדרגה תרחיבי את פתח הנרתיק שלך. עשי מתיחות של הפתח עם שמן שקדים, ונסי למרוח משחה מאלחשת בזמן החדירה כמו משחת אזראקאין - רק שצריך להמתין חצי שעה עד שהיא פועלת..
    בהצלחה
    ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא מוגזם?

רונן
    27/01/2009

הסתכלתי על שני בלטות ודמינתי לעצמי איך נראה הזין של בעלך חטפתי שוק בד''כ נשים מעדיפות אורך גדול אבל 40 ס''מ לא נתפס .אבל יכול לצאת מתוק מעז, אולי תרשמי אותו לספר השיאים של גינס. הצעתי לך זה לעשות הרחבה של אבר מינך אבל עדין תישארי עם בעיית האורך אולי טבעת דיסטנצר(מרחיק) טבעת שתמוקם על הקצה העליון של הזין ולמעשה תקצר את הפין מקצה הכוס למטה. בהצלחה נ.ב דוגי סטייל זו שיטה נוספת להזדיין לבעלי זין ארוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו