יובש בנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בנרתיק
    חגית
    24/01/2009

שלום, יש לי בעיה של יובש בנרתיק. הפסקתי גלולות אחרי 10 שנים ואני מרגישה לאחרונה שהחשק המיני שלי חזר ובגדול הבעיה היא שגם כשאני ובעלי רוצים לקיים יחסי מין אני חשה בכאבים עזים מהיובש למרות שאני מרגישה חשק מיני גבוה באותם הרגעים. בנוסף להכל לראשונה מזה שבע שנים שאנחנו ביחד יש לו קושי בזקפה, זה מעולם לא קרה והוא ממש מצוברח מזה ומפחד להגיע איתי למצבים אינטימיים שמא הוא יאכזב שוב. אנחנו מנסים להיכנס להריון עכשיו ואני מפחדת להשתמש בתכשירים שונים שעלולים להזיק לאיכות הזרע... מה אנחנו יכולים לעשות? האם הזקפה במקרה שלנו יכולה להיות רק שליטה במחשבות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש בנרתיק

הוספת תגובה

• שני נושאים

לי ראובני
    24/01/2009

ראשית, לעניין היובש הנרתיקי. יש בשוק היום המון מוצרים טובים ואיכותים העשויים לסייע לעניין היובש הנרתיקי החל מKY או דורקס פליי או WETWET WET/ את חלקם ניתן לקנות בסופר פארם. בנוסף גם שמנים טבעיים כמו שמן ויטמין E או שמן שקדים יכולים לסייע.
    לעניין השני, אני לא יכולה לאבחן מתוך מה שתארת, מה הסיבה לכך שהוא מרגיש פתאום קושי וחרדה לקיים יחסי מין. האם זה בגלל קשיים שהוא חווה מחוץ לקשר או משהו שקשור בתוך מערכת היחסים והדינימיקה שלכם.
    שווה לפנות לייעוץ מקצועי בעניין, לקבל תמיכה, מידע וייעוץ של מטפל מיני.
    לשיקולכם.
    בהצלחה עם ההריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו