חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מיני
    מורן
    28/01/2009

אני בחורה בת 22 ויש לי חבר כבר 6 שנים. הבעיה היא שאין לי חשק מיני. אני לא חשה בצורך לקיים יחסי מין וכל פעם שאנחנו מנסים להגיע למצב אינטימי אני מוצאת "תירוץ" אחר למה להפסיק. אני ממש אוהבת את הבחור אני יודעת שזה הבנאדם שאני רוצה להיות אית ואנחנו מודעים לעובדה שאנחנו הולכים להתחתן בעתידו. הנושא מאוד מפריע לי כי אני אוהבת אותו אבל אני לא מצליחה לספק לו ולי את הצרכים המיניים, שגם הם חלק ממערכת היחיסים. אני חייבת לציין שבמהלך התקופה נפרדנו למשך שנה והייתה לי מערכת יחסים עם בחור אחר למשך יותר מחצי שנה ולא הייתה לי שום בעיה כזו. זה ממש ממש מפריע לי שאין לי חשק מיני בגיל כל כך צעיר כשאני רואה את כל החברות סביבי מנהלות חיי מין פרועים. וזה גם פוגע לנו ביחסים. אני ממש לא יודעת מה לעשות... מה יכולה להיות הבעיה? יש איזשהו פיתרון שלא כולל התערבות רופאים/פסיכולוגים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני

הוספת תגובה

• חשק מיני בנשים

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/01/2009

ירידה בחשק המיני יכולה להיות בגלל המון סיבות, החל מבעית משיכה לבן הזוג, וכלה בדכאון, מתחים, לחצים בחיים האישיים כמו לימודים, עבודה, בנשים צעירות גלולות יכולות להורידחשק או שינויים הורמונליים כלשהם. אם את נוטלת תרופות פסיכיאטריות - זה מרשם בדוק לירידה בחשק המיני.
    העובדה שהבעיה לא היתה עם בני זוג קודמים יכולה להצביע או על מצב נפשי העובר עליך כיום או על בעיה מינית עם בן הזוג הנוכחי.
    פני ליעוץ מיני....כל קופת חולים עובדת עם מרפאות לטיפול מיני או לפי רשימת מטפלים שבאתר האגודה לטיפול מיני.
    בברכה ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו