יובש בנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בנרתיק
    yld צפונית
    03/02/2009

אני בת 54 וכבר כשנתיים יש לי בעיה בלקיים יחסים עם בעלי. יש לי יובש בנרתיק ויש היצרות של הנרתיק.בעת קיום יחסים וזה קורה לעיתים רחוקות מאוד(בגלל הפחד) יש קושי בהחדרת איבן המין לנרתיק. הדבר גורם לי לאודם ממשי במקום מעין פציעה והמקום שורף וכואב מאוד מאוד. בתוך ומחוץ לנרתיק. כמו כן אצל בעלי איבר המין גם כן ממש פצוע אדום ושורף. אני נמנעת מלקיים יחסי מין עם בעלי בגלל מה שהעליתי. הדבר גורם לי לדכדוך ומתח רב.אני מרגישה כבר "לא אישה" זה מעליב , מטריד וגורם לי כעס רב. עלי לציין שבנוסף לכול זה יש כאב נוראי בעת קיום היחסים וגם לאחר מכן באיזור האגן. עלי לציין שאני ניפגעת חרדה ממלחמת לבנון השניה. אני משתמשת בקרם אובסטין 15 גר' כבר למעלה מחצי שנה - בהמלצת רופאת נשים בקופת חולים. עד כה לא רואה שיפור.מה הפתרון לבעיתי? אודה לתגובה לבעיה כאובה זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש בנרתיק

הוספת תגובה

• יובש

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/02/2009

א.יכול להיות שהכמות של האובסטין לא מספקת.
    ב. יכול להיות שעקב ההצרות של הפתח את צריכה להוסיף גם טיפול בהרחבות נרתיקיות.
    ג. יכול להיות שאת סובלת ממחלת עור כלשהי בפתח הנררתיק ואולי יש צורך לבצע בדיקת וולווסקופיה שזה בדיקה בהסתכלות על העור בהגדלה עם צביעות מיוחדות מתבצע במרפאות צואר הרחם והעריה בקופות החולים.
    ד. נסי עיסוי עם שמן שקדים בפתח הנרתיק מספר פעמים ביום כדי להגמיש ולרכך את העור
    ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו