ביופסיה בצוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביופסיה בצוואר הרחם
    שרית
    05/02/2009

במהלך צריבת קונדולמיות בלייזר ( פעם ראשונה) הרופא בדק אותי ואמר שיש לי שינויים בגוון צוואר הרחם ושיש לי נגע בצוואר הרחם ולקח לי ביופסה במקום לבדיקת היסטולוגיה (אני חושבת שזה לפחות מה שאמר). הייתי רוצה לדעת מה זה אומר בדיוק? מהן הסיבות שזה קורה? ועל מה זה עשוי להעיד? (אני בסה"כ חורה מאוד בריאה ולא בהריון). תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביופסיה בצוואר הרחם

הוספת תגובה

• ביופסיה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/02/2009

לא כתבת מהיכן צרבו לך את הקודילומות. אך כנראה שיש לך שינויים בתאי צוואר הרחם שיכולים להיות מהדבקה בוירוס ה HPV אותו אחד שגורם לקונדילומות. שינויים בגוון העור יכול להעיד על הרבה דברים החל מכלום, תהליך דלקתי חיידקי או וירלי, או שינויים טרום ממאירים.
    צריך לחכות בסבלנות לתשובת הביופסיה.
    ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשל לשאלתי הקודמת

שרית
    07/02/2009

בהמשל לשאלתי לגבי נגע בצוואר הרחם, חשוב לי להדגיש שהקונדולמיות לא התפשטו לאזור הואגינה, אלא נמצאו באזור פי הטבעת והמפשעה בלבד. האם זה משנה את תשובתך לגבי מה פשר השינויים בנגע בצוואר הרחם והשינויים בגוון שלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/02/2009

שרית
    לא משנה את התשובה עדיין יכולה להיות הדבקה גם של צוואר הרחם.
    ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו