ביוץ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ?
    נועה
    06/02/2009

המחזור שלי סדיר כל 34 יום. קיימתי יחסים לא מוגנים ביום ה7 אני מרגישה כאבים בצד שמאל או ימין לסירוגן פעם בחודש, הרגשתי את אותם כאבים במשך יומיים בימי שלישי-שני (נראה לי מוקדם עבור ביוץ, יכול להעיד על משהו אחר?) אני אמורה לקבל עוד שבועיים (פחות יום) והיום התחילו לי כאבים בחזה..שנמשכים עד שאני מקבלת מחזור. זה תמיד מופיע, כל חודש - שבועיים לפני המחזור. האם זו תסמונת קדם-ווסתית? ביוץ? לא כ"כ הבנתי עד עכשיו מאיפה הכאבים צצים. והשאלה העיקרית - אם אלו אכן הכאבים. האם זה שולל הריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ?

הוספת תגובה

• קשה לדעת

לי ראובני
    06/02/2009

קשה לדעת מתוך מה שאת מתארת, יש כל כך הרבה פרטים שאי אפשר לאבחן דרך האינטרנט.
    אם יש לך ספק אני מציעה לך לקנות ערכת הריון ולבצע בו בדיקה שבועיים מיום המגע הלא מוגן.
    ולהבא, כדי להשמר...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/02/2009

הכאב בבטן פעם בחודש מעיד כנראה על ביוץ. הגודש בחזה לפני מחזור מעיד על כך שכבר היה ביוץ וזו תסמונת קדם וסתית.
    להבא אם יהיה חשש מהריון קחי פוסטינור בבית המרקחת שזו הגלולה שנלקחת תוך 72 שעות ממגע לא מוגן ועם סיכון להריון.
    אי אפשר לשלול הריון בודאות, הגוף שלנו לא שעון שויצרי ואם את רוצה אכן להיות בטוחה מתי הביוץ שלך בדקי זאת עם ערכת ביוץ הנקנית בבתי מרקחת.
    ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו