שאלה לד"ר אברמוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר אברמוב
    libi
    08/02/2009

ד"ר אברמוב שלום, אני סובלת מוסטיבוליטיס מאז שאני זוכרת את עצמי מקיימת יחסי מין. גם סובלת מפטריות/דלקות חוזרות ונשנות. הייתי אצל עשרות גניקולוגים ואף אחד מהם לא ידע לעזור לי. הייתי גם בטיפול אוסיאופטי אצל יעל דנן, וגם זה לא עזר. הבנתי שאת מומחית לבעיה ורציתי להגיע אליך לטיפול באיכילוב. בקופת חולים כללית לא מוכנים לתת לי טופס 17 לטיפול וייעוץ מיני, אלא רק ל"בדיקת רופא". האם זה מספיק? אם לא, האם את יודעת איך אפשר בכל זאת לקבל את הטופס 17? האם אני יכולה לבוא אליך לטיפול דומה גם במרפאה ברעננה דרך הכללית (שם זה עולה 150 ש"ח נראה לי?). יש עוד מסגרת שדרכה אפשר להגיע אליך לטיפול? והאם יש בכלל תקווה לטפל בוסטיבוליטיס?...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד"ר אברמוב

הוספת תגובה

• וסטיבוליטיס

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/02/2009

הי ליבי
    קודם כל אני מאמינה שרב הנשים עם וסטיבוליטיס פותרות בסופו של תהליך ארוך את הבעיה . אם יש כשלונות של טיפול שמרני ומיצית אכן את כל הטיפולים השמרניים אני לא פוסלת ניתוח...
    אני מפסיקה לעבוד ברעננה בכללית אך אמשיך לעבוד בכללית בבריאות האישה בקטוביץ בת"א. העלות היא בסביבות 160 שח אם אני לא טועה.
    להתראות ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו