טמפונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טמפונים
    נעמה
    18/02/2009

לאחרונה בימים שאחרי המחזור מופיע לי גרד בתוך הנרתיק. התחלתי לחשוב שאולי זה מהטמפונים, למרות שאני משתמשת בהם כבר שנים. אומרים שטמפונים מאד לא בריאים, מישהו יכול להסביר לי למה? מה בדיוק קורה כשמשתמשים בהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טמפונים

הוספת תגובה

• למה חשדת שזה דווקא מזה?

לי ראובני
    18/02/2009

גרד בתוך הנרתיק יכול להיות מושפע מטמפונים, אם לא עושים בהם שימוש בתדירות גבוהה מספיק, כלומר אם את נשארת איתם למשך שעות ארוכות.
    אבל זה יכול להיות קשור גם בתזונה (במקרה של קנדידה המושפעת משמרים וסוכרים).
    מציעה לנסות הרבה יוגרט, פרוביוטיקה, בלי תחתוניות ולעבור לתחתוני כותנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכן

נעמה
    19/02/2009

מוזר, כתבתי כבר תגובה היום ומשום מה היא לא מופיעה.... אכתוב שוב. אני לא באמת יודעת אם זה מזה, מה שציינת באמת חשוב לבדוק, תודה על ההארות. הסיבה שחשבתי שזה מהטמפונים זה כי שמעתי משהו על זה שזה לא בריא בגלל הסיבים וכדומה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טמפונים זה רע!

נעמה
    23/02/2009

נעמה, שנים הייתי משתמשת בטמפונים, ותמיד בסוף הוסת בגלל היובש שיש בנרתיק זה נורא מציק. מה שנורא בטמפונים בעיני הוא חומרי ההלבנה שמשתמשים בהם שאחד מהם הוא הדיואקסין שזה אחד הרעלים הכי איומים שהאדם יצר. ורק לחשוב על זה שזה מה שאנחנו דוחפות למקום שממנו נולדים הילדים שלנו... אני גיליתי לפני שנה כבדרך אגב שקיימים תחליפים אקולוגיים לטמפונים ולתחבושות (שהן דבר דוחה בפני עצמו.) קודם כל יש להשיג תחבושות בד לא רעות בכלל שאפשר לכבס במכונת הכביסה. וכתחליף לטמפונים יש מוצר שנקרא מונקאפ שעשוי מסיליקון וזאת כוסית כזאת קטנה שאוספת את דם הוסת ומדי כמה שעות מרוקנים אותה. זה גם בלי הרעלים וגם שומר על הסביבה. רק לחשוב על כמות הטמפונים שמגיעה בכל יום לים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו