הפרשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות
    שירן
    18/02/2009

שלום רב, מיזה זמן רב אני סובלת מהפרשות לבנות, סמיכות מאוד, דביקות, ומאוד מסריחות... הייתי בהתחלה אצל רופא נשים שניסה לתת לי זידוול ג'ל ונרות אגיסטן אבל לא עזר בכלל... ולאחר מכן הייתי אצל רופא אחר , שאמר לי שהן לא נראות דלקתיות ולקח משטח.. הוא אמר שיכול להיות שזה בגלל הגלולות או כל שינוי הורמונלי אחר... והמליץ על שטיפה ואגינלית עם מים וסודה... השאלה שליי מה אני אמורה לעשות עם המים עם סודה לא יעזרו... ההפרשות מאוד מפריעות לי ואני נגעלת מעצמי... אני מחפשת תשובה כבר כמעט שנה... מחכהה לתשובהה... תודהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות

הוספת תגובה

• ממש לא שטיפה

לי ראובני
    18/02/2009

אם כבר שטיפה אז חומץ תפוחים (כף לכוס).
    אבל לפני כן, האם את משתמשת בתחתוניות?
    עדיף בלי תחתוניות כמו כן תחתוני כותנה עדיף.
    עוד עניין, לא להשתמש בכלל בסבונים אינטימיים.
    שאלה לסיום, האם את זוכרת שינוי כל שהו שהביא לעניין ההפרשות? האם זה בסמיכות לתחילת שימוש בגלולות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שירן
    18/02/2009

קודם כל תודה על התגובה המהירה... אני משתמשת לעיתיםם רחוקות מאוד בתחתוניות... ואני לא כל כך בטוחה אבל אני חושבת שתחילת הגלולות היה בסמוך... (החלפתי פעם אחת סוג גלולות אם זה קשור)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירן
    18/02/2009

אה ושכחתי לציין כי אני כל הזמן מבצעת שטיפה פנימית עם סבון ולעיתים זה גם לא סבון לשטיפה אינטימית... האם זה גם קשור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שטיפה פנימית

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/02/2009

שטיפה פנימית עם סבון גרועה מאוד לנרתיק. אבל ממש. היא מחסלת את כל החיידקים הטובים שישנם שם.
    צריך לעשות תרבית כדי לשלול זהום, אם התרבית תקינה את צריכה לקחת פעם ביום חיידקי פרוביוטיקה לבליעה. שטיפות נרתיקיות עם סודה כפי שהמליץ לך הרופא יכולות לעזור.
    או לחילופין שטיפות עם חומץ תפוחים (כוס מים ובתוכן כף חומץ) 3 פעמים בשבוע.
    את צריכה לנסות להפסיק גלולות לחודש חודשיים ולראות אם הבעיה היא בגלל הגלולות. אם כן - זה כנראה שינוי הורמונלי בנרתיק.
    את צריכה לבצע בדיקת פאפ כדי לשלול מקור דלקתי מצואר הרחם
    בברכה ליאורה אברמוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרבית..

שירן
    20/02/2009

אם הבעיה היא בעיה הורמונלית אין פיתרון? אין משהו שיכול לעזור? לקחו לי כבר בדיקת פאפ... עדין אין תשובה... ומהי תרבית? הייתי בטוחה שפאפ בודק את כל הבדיקות האפשריות של מעבדה... מהי תרבית? מה היא בודקת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשות

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/02/2009

תרבית זה משטח שלוקחים מהנרתיק למציאת חיידקים זה אינו פאפ. כמו שלוקחים תרבית גרון למשל...
    בקשי מהרופא שלך לעשות לך תרבית בזמן שיהיו לך הפרשות מרובות.. אם התרבית שלילית בלעי חיידקי פרוביוטיקה שאלו חיידקים טובים הנמצאים בנרתיק ומונעים זהומים - ניתן לקנות אותם בכל בית מרקחת או חנות טבע,
    אם הבעיה היא בגלל ההורמונים אין מה לעשות אלא לקבל את זה כנתון.
    ואז עשי שטיפות עם חומץ כפי שאמרתי לך קודם לכן.
    בברכה ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי

שירן
    20/02/2009

שכחתי לשאול גם מזה החיידקי פרוביוטיקה שהזכרת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו