שמן תינוקות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמן תינוקות?
    sara
    23/02/2009

האם בטוח להשתמש בשמן תינוקות כאשר אני מנסה להחדיר את המרחיבים? ובכלל, האם הוא בטוח לשימוש ביחסי מין? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמן תינוקות?

הוספת תגובה

• ממש ממש לא!!!!!

לי ראובני
    23/02/2009

שמן תינוקות הוא על בסיס נפט
    ממש לא מיועד להחדרה נרתיקית.
    נא להשתמש בשמן טבעי או חומר סיכה על בסיס מים
    שמן נבט חיטה או ויטמין E

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רווקה

אפרת
    24/02/2009

ובמין אני מספקת את עצמי. כמובן משתמשת תוך כדי כך בפנטזיות. רציתי לומר שהמילה "חדירה" נראית לי גסה ואגרסיבית, ולו היה זכר כלשהו משתמש במילה הזאת ביחס אלי, הייתי רוצה לתת לו מהלומה בפרצוף. מדוע לדעתכן גם נשים משתמשות במילה הזאת, שככל הנראה הומצאה ע"י גברים (די גסים ומלאי איבה)? כנראה הן לא ממש חושבות כאן. למה אנחנו לא משתמשות, נניח, במילה "בליעה"? שיוצאת מנקודת מבט נשית. אגב, גם המילה "נרתיק" לאבר המין שלנו נראית לי המצאה גברית מלאת זלזול ואיבה. וגם המילה המשונה "דגדגן"! יש להחליף את כל המילים האלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההודעה הזאת נוספה במקום הזה בטעות.

אפרת
    24/02/2009

מקומה בראש השרשורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נעים להגיד אבל אולי בגלל זה

ako
    21/03/2009

את רווקה מחפשת רק את מה שלא בסדר.הגיע הזמן לחפש את הבסדר ואת הטוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עניין של העדפה וקונטקסט

לי ראובני
    21/03/2009

אני חושבת שמילים אכן מעצבים מציאות ותודעה אבל עבור כל אחד בצורה אחרת.
    יש שהמילה חדירה תשמע להם סקסית וכייפית וזה בסדר ויש כאילו שירגישו שמדובר במילה פולשנית. בדיוק כפי שכותבת אנדראה דבורקין בספרה "משגל".
    נראה לי שכמו במיניות, קיימת העדפה שונה בין אדם לאדם וזה שונה.
    אני מציעה לך לחשוב על מילים שאת אוהבת ולהשתמש בהם ולבדוק עם בני זוגך מה הם אוהבים ומה זה אומר להם. כך התקשורת תהיה לא רק מקרבת אלא גם מכילה
    בהצלחה
    לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו