צריכה עזרה דחוף.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה דחוף.
    לי
    27/02/2009

הרופאת נשים רשמה לי אגיסטן. הבעיה היא שנרות אגיסטן הם מאוד קשות להחדדרה הם עשויים כמו תרופה ולא חלק כמו נרות רגילים כמו פלגל וכאלה. אז החדרתי אבל לא עמוק. במצב שאם הרגליים פתוחות רואים תנר עוד ועכשיו זה אפילו לא מתנמס... אחרי שעתיים.. מה אני אמורה לעשות? הם זה מסוכן? והאם זה משנה צורת ההחדרה של הנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה דחוף.

הוספת תגובה

• נירות אגיסטן

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/02/2009

צריך להחדיר את הנר הכי עמוק בפנים בלילה לפני השינה. לוקח לנר בערך את כל הלילה עד שהוא נמס.
    אם את לא מצליחה עם הנר בקשי מרופאת הנשים שלך קרם אגיסטן שהוא מוחדר יותר בקלות עם מוליך
    ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל..

לי
    28/02/2009

כבר החדרתי ולא עמוק... ואני גם לא יכלתי להוציא אותו אחר כך. אם זה ככה זה לא טוב? ורופאת הנשים לא תהיה עד יום שני. אז זה גרוע אם החדרתי לא עמוק?? ואני אמורה לקחת עוד אחד היום ואני לא יודעת איך אני יעשה את זה כי זה כואב בהחדרה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחגית

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/03/2009

אל תשימי היום כי אם את שמה ממש בפתח זה לא יעיל. פני מחר לרופאת נשים והתיעצי עימה.
    ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו