צריבה ואדמומיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה ואדמומיות
    שני
    28/02/2009

שלום לפני חודש בערך הייתה לי פטריה ( ללא איבחון של רופא אבל הייתי בטוחה) השתמשתי ב 3 נרות אגיסטן ואחרי כמה ימים הגרד וההפרשות עברו והכל היה בסדר . לפני שבוע שכבתי עם בן זוגי ושרף לי בפות ובפתח הנרתיק יום שני הלכתי לרופא נשים ואמר שהכל נראה תקין ולקח תרבית שיצאה תקינה הוא נתן לי למרוח קומאגיס והתחלתי למרוח מיום רביעי ביום רביעי היה לי אדמומיות ושורף בתוך השפתיים ( מאוחי השפתיים החיצוניות) בערך מסביב לדגדגן והיו לי עקצוצים מציקים , היום יום שבת והרגשתי השתפרה קצת. מאתמול יש לי צריבה מאוד מציקה וכשאני יושבת הרבה זמן כל האיזור כואב . הסתכלתי במראה קטנה והאיזור שבין פתח הנרתיק לבין הדגדגן כשאני מפסקת לצדיים זה נורא אדום וצורב כשאני נוגעת , האדמומיות מסביב לדגדגן ותחושת השריפה השתפרו קצת ( זה אומר שהמשחה הזאת עוזרת ? להמשיך ? ) רק האדמומיות איפה שאמרתי והצריבה נשארו אני רוצה לציין כי אני פעילה מנינית כבר 3 שנים ותמיד נהנתי ואף פעם לא קרה לי דבר כזה אין לי הפרשות חריגות. ( אני בת 18 )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה ואדמומיות

הוספת תגובה

• צריבה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/03/2009

אולי את רגישה לקומאגיס?
    אני הייתי מפסיקה את הקומגיס,
    עשי אמבטיה עם שמן אמול כדי להרגיע את הגירוי, מרחי ג'ל אזראקאין כדי להקל את תחושת הצריבה, הסתובבי בבית בלי תחתונים, ופני לרופא נשם שוב להערכה.
    ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו