איבר המין הנשי2

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבר המין הנשי2
    אור
    02/03/2009

תודה על תשובתך ברצוני לשאול עוד שאלה קטנה,ממה שידוע לי שפתי הפות החיצוניות הגדולות יותר צריכה לכסות את הקטנות ולשמור עליהם במקרה שלי זה כבר לא ככה בגלל שאחת מהשפתיים הפנימיות שלי יותר גדולה מהשניה אז ככה שהשפתיים החיצוניות לא יכולות לכסות אותם,האם זה מסוכן?וגם האם גברים פחות נמשכים לאיבר מין לא כמו שהוא צריך להיות והחשק המיני במיטה מצד הגבר יכול לרדת? אודה לך מאוד אם תוכלי לענות לי על זה תודה רבה..אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבר המין הנשי2

הוספת תגובה

• לאור

רונן
    02/03/2009

שאלתך המלומדת הצריכה מחשבה רבה ומצאתי תשובות באינציקלופדיה לעניני פות מצאתי פיסקה האומרת שעל טעם ו ריח אין להתוכח. אני אישית מעדיף כוס סימטרי ושמעת י שיש אוהבים כוס עקום או שפתיים בולטות תחפשי את הגבר המתאים שיתאהב בכוסך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבר מין

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/03/2009

אצל רוב הנשים אבר המין איננו סימטרי. אם תסתכלי בתמונות של אברי מין תראי שפע של וריאציות. אני חושבת שכשיש קשר זוגי טוב ומשמעותי ממש אבל ממש לא חשוב איך אבר המין נראה. זה כמו שאם לחבר שלך יהיה אבר מין קצת גדול מידי או קטן מידי, אבל יהיה לך טוב איתו במטה ובקשר הזוגי האם מראה אבר המין שלו יהיה פקטור כזה מכריע???
    ליאורה אבר מוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אור
    03/03/2009

אני רוצה מאוד להודות לכם תודה :-) המשך יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו