אבדן היכולת ליהנות ממין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבדן היכולת ליהנות ממין
    אורנה
    08/03/2009

עוד מעט ימלאו לי 30 ומאז ומעולם היה התיאבון המיני שלי בריא ולא התקשיתי להגיע לאורגזמה, הן בעת קיום יחסי מין והן באמצעות אוננות. חשוב לציין, כי הצלחתי להגיע לאורגזמה גם באמצעות חדירה וגם ע"י גירוי הדגדגן. לפני כשנה, בעודי בקשר זוגי, התחלתי ליטול פבוקסיל וכפי שהוזהרתי מראש, הדחף המיני שלי פחת ויכולתי להגיע לאורגזמה אבדה כליל. מכיוון שהדבר הפריע לי מאד ומכיוון שהתרופה שנטלתי ממילא לא עזרה לי, הפסקתי להשתמש בה כבר לאחר כשלושה חודשים, אך למרות כל הזמן שחלף מאז, אני חשה כי הדחף המיני שלי ויכולתי להגיע לאורגזמה לא חזרו לעצמם. נפרדתי מבן הזוג שהיה לי כשהתחלתי ליטול את התרופה, עוד לפני שהפסקתי את השימוש בה ומאז לא קיימתי יחסי מין עם אף אחד. למעשה, אפילו לא הייתי בקשר כזה או אחר עם אף אחד ולא יצאתי לדייטים. מסיבה זאת, מאז שהפסקתי ליטול את התרופה לא באמת הזדמן לי לבדוק האם יכולתי ליהנות מיחסי מין נפגמה לצמיתות ואני מבססת את דבריי על כך שאיני חשה צורך באוננות כבעבר ואיני נהנית ממנה כבעבר ועל נסיונותיי הכושלים לקיים יחסי מין בטרם הפסקתי את השימוש בתרופה. האם ייתכן שהתרופה שנטלתי לפני זמן רב כ"כ ממשיכה להשפיע עליי עדיין? ואם התרופה אינה קשורה לעניין, מה יכולה להיות הסיבה לכך שיכולתי ליהנות ממין נעלמה? האם ייתכן שהדבר קשור לכך שהשמנתי בצורה קיצונית או לכך שאני שרויה בדיכאון? או שאולי הסיבה היחידה שאיני מרגישה צורך במין פתאום היא שאין אף גבר בחיי שיעורר אותי? אני מצטערת על שהארכתי בדבריי (רציתי לתאר את התמונה בשלמותה) ועל כך שייתכן וחלק משאלותיי הן טיפשיות, אך אני מוטרדת מאד מהעניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבדן היכולת ליהנות ממין

הוספת תגובה

• לא פשוט

לי ראובני
    08/03/2009

אורנה יקרה,
    התמונה שאת מתארת היא לא פשוטה, מורכבת ובעיקר מעציבה.
    הרבה פעמים אנחנו משווים את היכולות וההנאות שלנו בעבר מהמקום שאנחנו בהווה וההשוואה לא מאפשרת לנו למצוא את הדרך שאנו זקוקים לה, את הדרך הנכונה כרגע עבורנו.
    הגוף שלך לקח תרופה חזקה למשך פרק זמן ממושך, ולוקח לו זמן לחזור לעצמו.
    כפי שציינת, ואת מבינה לבד, המיניות איננה מושתתת רק על יכולות פיזיות אלא גם על הבנה רגשית ודימוי עצמי וכרגע, את שרויה בעצב, מרגישה לא נוח פיזית עם עצמך.
    נשמע לי חשוב לשקם קודם כל את הדימוי העצמי שלך, את מה שאת היית רוצה עבור עצמך ובמקביל לעבוד על שיקום היחסים שלך עם המיניות שלך, עם ההנאה והסיפוק שאת ראויה להם.
    בהצלחה וחיבוק ענק
    לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו