טבעת נובה רינג ופוסטינור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טבעת נובה רינג ופוסטינור
    יערה
    09/03/2009

התחלתי לקחת לפני כ8 חודשים גלולות מינס והם גרמו לי לתופעות לוואי, כאבי ראש ממש ממש חזקים והרופא נשים שלי אמר לי לעבור למדבקות אוורה אבל לא כל כך הסתדרתי איתן כי הן היו יוצאות לי וזזות לי והבנתי שזאת בעיה כי אז ההורמונים לא מגיעים לגוף אז הרופא המליץ לי עד גלולות מרסילון ואחרי שלושה חודשים החלפתי אותן כי הן גם גרמו לי לכאבי ראש חזקים, ההחלפה הייתה בטבעת נובה רינג וזה החודש השני שאני משתמשת בה ונראלי שהיא גרמה לי לאבד את החשק המיני שלי כי בזמן האחרון לא כל כך באלי סקס, והיא ושאר אמצעי המניעה גרמו לי לעלות במשקל בצורה שדי מבאסת אותי, אז אני וחבר שלי חשבנו להפסיק עם הטבעת וכל הגלולות האלה ופשוט שנעבור לקונדומים והוא יגמור בחוץ, ואם במקרה שהוא גמר בפנים או שחס וחלילה הקונדום נקרע אז אני אקח פוסטינור. אז מעניין אותי לדעת האם פוסטינור הוא בטוח כמו גלולות ואם יש לו תופעות לוואי, ואם הרעיון הזה הוא באמת יהיה פתרוןבשבילי?! כי נראה לי שהאפשרויות שלי נגמרו כבר, אם לא הסתדרתי גם עם טבעת, מדבקות וגלולות, מה עלי לעשות? תודה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טבעת נובה רינג ופוסטינור

הוספת תגובה

• זאת אפשרות

לי ראובני
    09/03/2009

אפשר לחיות עם קונדומים רק צריך להקפיד על שימוש בהם ולראות בפוסטינור אמצעי חירום בלבד.
    מדובר בכמות גדולה של הורמונים הניתנים לגוף בבת אחת העלולים לשבש את המחזור.
    אם נראה לך שתתמידי עם קונדומים ותמיד תהיו מספיק מפוכחים לקחת, אז לא אמורה להיות בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמצעי מניעה

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/03/2009

להשתמש בקונדום זו אפשרות טובה רק שאיננה ב100 % מונעת הריון. אם את לא מעונינת בגלולות הכרת החוזור ההורמונלי שלך והעיתוי של הביוץ תעזור לך להשמר בימים המסוכנים. יש קורסים פרטיים שמלמדים את הטכניקה הזו.
    אפשרות נוספת זה להחדיר התקן תוך רחמי. פחות מקובל אם את בחורה צעירה אבל היום ישנם יותר ויותר דעות שאין בעיה להשתמש בהתקן גם בצעירות שלא הרו. התיעצי עם רופא הנשים שלך
    ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו