מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתך קטן שנוצר בעת קיום יחסי המיןלין12/03/2009
שלום לכן, לפעמים כשאני מקיימת יחסי מין כשאני לא מספיק רטובה מניסיון אפילו קטן לחדירה נוצר לי מעין קרע קטן בין השפתיים הפנימיות לחיצוניות. משהו שמזכיר paper cut. אני מייד מבינה שאני לא מספיק רטובה ומורחת ג'ל, אבל מאותו רגע שורף לי למשך יומיים ואני מרגישה צורך בסיכול רגליים לאיחוי החתך. האם יש לי בעיה? מה אפשר לעשות כדי למנוע? (אני פשוט מעדיפה לבדוק תמיד אם אני מספיק לפני השימוש בג'ל) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם העור יבש ורגיש באזור?
לי ראובני12/03/2009האם את נוהגת להשתמש בסבונים מייבשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור יבש
לין12/03/2009העור בהחלט עדין ודק, אבל הוא לא מרגיש לי יבש. אני משתמשת בליגיניה פרש - סבון המותאם לרחצה אינטימית. אם לדעתך מדובר ביובש של העור, אולי יש איזה קרם לחות שמותאם לאיזור, שאפשר למרוח על בסיס קבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתך
ד``ר ליאורה אברמוב12/03/2009כנראה שהעור שלך מאוד דק ועדין. אם את משתמשת בגלולות אולי את צריכה להוסיף משחה אסטרוגנית לאזור כדי למנוע את היובש. אם אינך משתמשת בקונדום נסי לפני יחסי מין למרוח באזור שמן שקדים. עשי מידי יום עיסוי מקומי ומתיחות באזור עם שמן שקדים. במדה ויש כבר קרע השתמשי במשחת ויטאמרפן אותה ניתן לקנות ללא מרשם רופא.
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה אסטרוגנית
לין12/03/2009תודה על התשובה! יש לי כמה שאלות נוספות... מה זה בדיוק משחה אסטרוגנית? ואיפה אפשר להשיג אותה? אני אודה לך אם תוכלי לומר לי גם איפה אפשר להשיג שמן שקדים מה זאת אומרת מתיחות? שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה אסטרוגנית
ד``ר ליאורה אברמוב13/03/2009משחה זו נמכרת בבתי מרקחת רק לפי מרשם רופא. אמנם במקור היא מיועדת לנשים בגיל המעבר אך יכולה לעזור לבנות שנוטלות גלולות וסובלות מעוד דק מידי ופריך עקב הגלולות. היא אינה נספגת למחזור הדם ולכן אין בבעיה להשתמש בה. אין סיכונים ואין תופעות לואי.
שמן שקדים ניתן לקנות בכל בית מרקחת או חנות טבע. מתיחות הכווה לעשות עסוי ולמתוח מעט את האזור שבו העור נקרע. כאילו להרחיב אותו בעדינות.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לין14/03/2009שמן שקדים כבר קניתי. (אני מעדיפה לבדוק את האופציה הטבעית קודם) נתת לי תשובות נהדרות, אני מקווה שזה יעזור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב של יבש לפעמים
יהל13/03/2009לכן במקרים כאלו מומלץ למרוח גל לריכוך חדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)