מנסים ולא מצליחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסים ולא מצליחים
    אורחת
    17/03/2009

להכנס להריון.אמנם אנחנו מנסים פחות משנה אך עדין כל פעם מחדש חוסר ההצלחה מביא איתו חששות חדשים שאולי חלילה יש בעיה.האם יש סיבה מוצדקת לחששות שלי?והאם יש משהו שיכול לעזור חוץ מלתכנן את מועד קיום היחסים סביב מועד הביוץ משום שאת זה אנחנו כבר עושים.ממש תודה רבה על התשובה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנסים ולא מצליחים

הוספת תגובה

• בדיקות?

לי ראובני
    17/03/2009

אורחת יקרה שלום,
    אין ספק שזה מצב לא פשוט להיות בו, לרצות משהו כל כך טבעי ולכאורה הקורה לכולם ולהתמודד עם האכזבה בכל חודש מחדש.
    למאן הסר ספק, שווה לעשות בדיקות, לשלול רפואית קשיים אפשריים ובעיקר להפחית לחץ ומתח המשבשים לעיתים את היכולת להכנס להריון מרוב רצון.
    גם ניסיונות של טיפולים לאטרנטביים כמו שינוי תזונה, דיקור וכו יכולים לעזור הן להפחית לחץ והן להכנס להריון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/03/2009

מאוד חשוב לדעת את הגיל שלכם, וכמה זמן אתם מנסים. זוג בסביבות גיל 20 הייתי אומרת לו להמתין שנה בעוד שזוג אחרי גיל 30 ממליצה לא להמתין שנה שלמה וללכת לבדיקות. הבדיקות כוללות בשלב ראשון בדיקה גינקולוגית ובדיקת הורמונים, בדיקת אולטראסאונד בזמן המשוער של הביוץ ובדיקת זרע.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו