אשמח לעצה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לעצה...
    .
    18/03/2009

שלום רב, אני בת 21, נשואה חצי שנה. אני ובעלי התחלנו לפני 3 חודשים טיפול אצל סקסולוגית בשל ואגיניסמוס. הבעיה היא שנראה לי שאני לעולם לא אצליח לטפל בזה. לטיפולים אנו הולכים יחד, מקרינים זוגיות טובה. אבל עדיין אני לא מצליחה, עד שאני מרגישה שהצלחתי להכניס את המרחיב, בפעם הנוספת שאני מנסה זה לא הולך.. יש לי פחד שאולי אני לא נמשכת אליו מספיק, או אולי לא בוטחת בו. ואני פשוט לא מצליחה להתגבר על כך. הבעיה הנוספת היא שאנחנו דתיים, והמשפחות מתחילות לשאול לגבי היריון וילדים, וזה רק מוסיף ללחץ הרב שאני שרויה בו. שקלתי להפסיק את הטיפול, כיוון שאני מרגישה שהוא לא יעיל . האם זה צעד חכם? או שאולי כדאי לי להחליף מטפלת? אשמח לעצה מבעלי ניסיון. תודה מראש ויום טוב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לעצה...

הוספת תגובה

• לא להפסיק טיפול

לי ראובני
    19/03/2009

שלום לך
    אין ספק שמדובר בקושי רב
    כאב
    תסכול
    לחץ
    אולם הפסקת טיפול מונעת מעצמך לקבל את התמיכה לה את ראויה.
    אין ספק שכרגע העובדה שבעלך ואת שרויים בקושי רב, מוסיפה מתח לכל המצב ואולי גורעת מהקשר ומידת ההקשר שיש ביניכם.
    אני מציעה לך לקבוע פגישה לבד עם המטפלת, לשתף אותה במה שאת מרגישה ובעיקר לדעת שאת נמצאת בתהליך נכון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו