ל-לי ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ל-לי ..
    אלי
    23/03/2009

באמת תודה על כל העזרה שלך אני מאוד מודה לך . אבל אני לא מצליחה להבין עדיין למה לא היה לי גירוי בפעם האחרונה שהוא ירד לי והוא עשה הכל כרגיל הרגשתי הרגשה דומה של קצת כאב אבל לא היה גירוי בכלל כאילו כלום .. מזה יכול להיות ? זה ימשיך להיות ? והייתי צריכה לקבל בערך יום אחרי מחזור וקיבלתי בסוף באיחור של שבוע !! זה יכול להיות קשור ?? דרך אגב פעם ראשונה שהיה לי כאבים חזקים באזור הבטן התחתונה בזמן שאני מקבלת גם .. מאוד מוזר לי כל זה אם תוכלי באמת לענות לי על הבעיות האלה אני מאוד מודה לך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ל-לי ..

הוספת תגובה

• שינוי במצב רוח? או אחר...

לי ראובני
    23/03/2009

כל שינוי שהוא במצב הרוח, בחשק, בתזונה וכו יכולים להשפיע גם על ההנאה המינית, על מידת הגירוי. מה שהיה נעים לך אתמול, עשוי להרגיש אחרת מחר.
    לא צריך להתאבל על מה שהיה, צריך לחשוב על דרכים יצירתיות להחיות את מה שיש, להנות ממנו.
    אני מציעה לך לשאול רופאת נשים או סקסולוגית באבחון מה המשמעויות של כל זה, ודרך זה, להבין טוב יותר את עצמך ומיניותך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי בתגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/03/2009

בדרך כלל שינויים הורמונליים לא משפיעים בגדול על היכולת להגיע לאורגזמה. כפי שלי כתבה סביר להניח שמסיבה כל שהי לא היית בראש מיני באותו יום, נסי לבדוק עם עצמך למה...
    הגוף שלנו כפי שאמרתי הרבה פעמים הוא לא שעון שוויצרי ווסתות יכולות להיות שונו ובעיתויי לא תמיד מדויק עקב שינוי הורמונלי כלשהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו