גללולות והפרשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גללולות והפרשות
    ענת
    31/03/2009

שלום,
    רציתי לדעת האם יכול להיות שבעקבות החלפת גלולות ייתכן שינוי בטעם ובריח של ההפרשות?
    החלפתי גלולות לפני כמעט שנה וחבר שלי טוען שיש שינוי "בטעם שלי" הוא אומר שלפי דעתו (המאוד לא מקצועית) זה בעקבות החלפת הגלולה
    (היינו ביחד כשהייתי עם גלולה אחרת נפרדנו החלפתי גלולה ואחרי כמה זמן חזרנו)
    אני משתמשת היום בפמינט.
    יכול להיות מצב כזה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גללולות והפרשות

הוספת תגובה

• גלולות והפרשות

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/04/2009

לא נראה לי שקשור.
    יכול להיות שיש שינוי במרכיבים של ההפרשות מבחינת כמות חיידקים טובים. השתמשי בחיידקי פרוביוטיקה לבליעה, עשי תרביתנ רתיקית דרך רופא נשים לשלילת זיהום מקומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת פאפס זה גם טוב?

ענת
    01/04/2009

עשיתי בתחילת החודש בדיקת פאפס האם היא בודקת גם זיהומים מקומיים או שיש צורך ללכת לרופא במיוחד?
    ואם אפשר קצת יותר מידע על פרוביוטיקה לבליעה האם אני מבקשת מהרופא או שקונים את זה במחלקת טבע בסופר פארם?
    והאם יש חיידיקים מסויימים שעליי לשים לב שרשומים לפני שאני קונה איזה שהיא תרופה שכזאת?

תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פאפ

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/04/2009

פאפ זה משהו אחר זה בודק את מצב צוואר הרחם ולא הנרתיק. כל רופא נשים יכול לעשות לך .
    תרבית. חיידקים פרוביוטיים קונים בכל בית מרקחת או חנות טבע ללא מרשם רופא, יש ביופימייל של סופרב, פרוביוטיק פמינה של אלטמן ,ג'ארודופילוס , קני אחד מהם ובלעי אחד אחרי האוכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו