מחזור צמיגי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור צמיגי
    שירן
    02/04/2009

אני הייתי אמורה לקבל ביום שישי מחזור (גלולות) ובכל זאת קיבלתי ביום שבת בלילה ויכלתי להבחין בו אך ורק כשהכנסתי את האצבע לשם... הוא היהה נורא צמיגי ובקושי נזל למטה כמה טיפות אחדות... מה הסיבה שיכולה לגרום למחזור להיות נורא צמיגייי? זה נורמליי?
    אני חושבת אבל לא ממש בטוחה שהבחנתי במין סיבים/ חוטים כאלה שקישרתי אותה לטמפון.... זה מסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור צמיגי

הוספת תגובה

• מחזור צמיגי

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/04/2009

אם לא שכחת שום גלולה ואין חשש שאת בהריון, השינוי במחזור חסר חשיבות.לעתים הוא קטן בכמותו ככל שאת נוטלת יותר זמן גלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירן
    03/04/2009

שלום ליאורה,
    את מה שכתבת אני יודעת כבר... השאלות האחרות יותר חשובות לי...
    למה המחזור היה צמיגי כל כך? האם זה נורמלי?
    והאם הסיבים האלה שראיתי יכולים להתקשר לטמפון והאם זה מסוכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/04/2009

צמיגי יכול להיות נורמלי - יותר קרישים..... מה זה הסיבים אין לי מושג, טמפון בדרך כלל לא מתפורר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו