רגישות יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות יתר
    מרכז
    03/04/2009

אני בחור בן 20 אני וחברתי מקיימים יחסי מין ונראה שהכל בסדר
    הבעיה היא שהיא מאוד רגישה בדגדגן כואב לה כאשר אני נוגע באיזור
    וישנם לא מאט תנוחות שגורמות לה כאב אך הבעיה הגדולה היא שהיא לא נהנית ממגע בדגדגן מכיוון שכואב לה. האם זאת בעיה נפוצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות יתר

הוספת תגובה

• וסטיבוליטיס?

לי ראובני
    03/04/2009

שלום לך,
    לא ברור ממה נובעת רגישות זו אולם אם מדובר בוסטיבוליטיס אזי המשמעות היא שיש צורך לטפל בכך כבעיה רפואית. אני מציעה לכם לפנות לרופא נשים דחוף בכדי לא להחמיר את הבעיה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...........

מרכז
    03/04/2009

בואי נצא מנקודת הנחה שאין לה שום בעיה בריאותית..ייתכן שהיא לא נהנית ממגע בדגדגן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות בדגדגן

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/04/2009

צריך לזכור שבדגדגן יש 8000 קצות עצבים ויש נשים שמאוד רגישות למגע ישיר עליו. נסה לגעת יותר בעדינות ולא ישירות על הדגדגן אלא בסביבתו....
    אבל כמובן חשוב לעבור בדיקה רפואית לשלול דלקות, הדבקויות, ועוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו