כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    אור
    06/04/2009

שלום, אני בת 24, התחלתי מערכת יחסים עם גבר מלפני שלושה שבועות, היחסים בינינו מאוד טובים ויש כימיה מעולה, לפני שבועים התחלנו לקיים יחסי מין, ובכל פעם שאנחנו מקימים יחסי מין יש לי כאבי ראש נוראיים שמשביטים אותי לחלוטין, הכאבים הם בכל המצח בשני הצדדים, והם נמשכים בין 4-10 שעות. יש לציין שאני מאוד פתוחה עם הבחור והסיטואציה איננה מלחיצה אותי, אלא להיפך, אני מאוד נינוחה ורגועה. בפעם האחרונה שקיימנו יחסי מין גם היו לי בחילות והקאות, אני לא יודעת ממנה נובעים כאבי הראש, ולמי לפנות כדי לאבחן את הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש

ד``ר ליאורה אברמוב
    07/04/2009

לא כתבת מתי מגיחעים הכאבים האם בזמן גירוי מיני או בזמן האורגזמה. איך שלא יהיה דורש ברור נוירולוגי, הכאבים נשמעים מגרנוטיים ואולי קשור לגלולות שהתחלת לקחת?
    בזמן גירוי מיני או אורגזמה יש עלית לח"ד שיכול להיות קשור לכאבי ראש , או שלפעמים קשור לעליה במתח השירים בכל הגוף אך גם בראש,דבר הגורם לכאבים, את יכולה לנסות לקחת כדור כמו אדקס ,אדויל, או נקסין לפני יחסי מין ולראות אם זה עובד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר

אור
    07/04/2009

תודה על התשובה המהירה, הכאבים מגיעים בסמוך ממש לפני האורגזמה, וזו תופעה שלא היתה לי מעולם קודם לכן, היתי אצל רופאת משפחה, היא אמרה לי שאין צורך בבדיקה נוירולוגית, אני עם אותן גלולות מזה 5 שנים (ולא עשיתי הפסקה בנטילת הגלולות בחצי שנה האחרונה), בכל זאת כדי להחליף גלולות או להתיעץ עם נוירולוג?
    - תודה רבה, וחג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה נוספת

אור
    07/04/2009

האם התופעה הזו אמורה לעבור או שזה יהיה ככה כל פעם שאני אקיים יחסי מין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/04/2009

לא יודעת, תלוי מה הסיבה...
    מאמינה שכמו שזה הופיע בפתאומיות ככה זה גם יעלם מתי שהוא
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו