מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראשאור06/04/2009
שלום, אני בת 24, התחלתי מערכת יחסים עם גבר מלפני שלושה שבועות, היחסים בינינו מאוד טובים ויש כימיה מעולה, לפני שבועים התחלנו לקיים יחסי מין, ובכל פעם שאנחנו מקימים יחסי מין יש לי כאבי ראש נוראיים שמשביטים אותי לחלוטין, הכאבים הם בכל המצח בשני הצדדים, והם נמשכים בין 4-10 שעות. יש לציין שאני מאוד פתוחה עם הבחור והסיטואציה איננה מלחיצה אותי, אלא להיפך, אני מאוד נינוחה ורגועה. בפעם האחרונה שקיימנו יחסי מין גם היו לי בחילות והקאות, אני לא יודעת ממנה נובעים כאבי הראש, ולמי לפנות כדי לאבחן את הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד``ר ליאורה אברמוב07/04/2009לא כתבת מתי מגיחעים הכאבים האם בזמן גירוי מיני או בזמן האורגזמה. איך שלא יהיה דורש ברור נוירולוגי, הכאבים נשמעים מגרנוטיים ואולי קשור לגלולות שהתחלת לקחת?
בזמן גירוי מיני או אורגזמה יש עלית לח"ד שיכול להיות קשור לכאבי ראש , או שלפעמים קשור לעליה במתח השירים בכל הגוף אך גם בראש,דבר הגורם לכאבים, את יכולה לנסות לקחת כדור כמו אדקס ,אדויל, או נקסין לפני יחסי מין ולראות אם זה עובד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר
אור07/04/2009תודה על התשובה המהירה, הכאבים מגיעים בסמוך ממש לפני האורגזמה, וזו תופעה שלא היתה לי מעולם קודם לכן, היתי אצל רופאת משפחה, היא אמרה לי שאין צורך בבדיקה נוירולוגית, אני עם אותן גלולות מזה 5 שנים (ולא עשיתי הפסקה בנטילת הגלולות בחצי שנה האחרונה), בכל זאת כדי להחליף גלולות או להתיעץ עם נוירולוג?
- תודה רבה, וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה נוספת
אור07/04/2009האם התופעה הזו אמורה לעבור או שזה יהיה ככה כל פעם שאני אקיים יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ד``ר ליאורה אברמוב08/04/2009לא יודעת, תלוי מה הסיבה...
מאמינה שכמו שזה הופיע בפתאומיות ככה זה גם יעלם מתי שהוא
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)