רטיבות נורמלית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רטיבות נורמלית?
    תמר
    10/04/2009

היי,
    ברב הפעמים שאני מקיימת יחסי מין עם בן זוגי הוא לוחץ לי על איזו נקודה בתוך הנרתיק שגורמת לי להשפיץ, ברמה כזאת שצריך להחליף כמעט כל פעם את המצעים.
    שאלתי היא כזאת: האם יכול להיות שהוא לוחץ על שלפוחית השתן? כי לפעמים אין לנוזל הזה שום ריח וצבע ולפעמים יש לזה ריח עם צבע בהיר, או שזה פשוט סוג של גמירה מחדירה.
    אני כן מאד נהנית מהתופעה הזאת וגם הוא, אבל העובדה שאולי זה שתן מאד מלחיצה אותי וגורמת לי לעכבות ופחד מקיום יחסי מין איתו.

אשמח להבין אחת ולתמיד מה קורה לי.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רטיבות נורמלית?

הוספת תגובה

• נוזל שפיכה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/04/2009

נשמע כמו שיש לך שפיכה נשית - אם אין לזה ריח של שתן.
    את יכולה לפנות לברור אם את נורא מוטרדת מזה ורוצה לשלול בודאות בריחת שתן. הברור מתבצע אצל אורוגינקולוג.
    אבל בינתיים נסי לרוקן את שלפוחית השתן לפני קיום יחסי מין ותראי אם הנוזל עדיין יוצא. אםכן, כנראה שזה נוזל שפיכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אין ריח או צבע של שתן אז זה

לא שתן
    14/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה נשית

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/04/2009

נוזל המופרש מהבלוטות הצמודות לשופכה. או לחילופין נוזל מהנרתיק שקשור לרטיבות בזמן גירוי מיני שבזמן אורגזמה מושפרץ החוצה עם ההתכווצויות של שרירי רצפת האגן בזמן אורגזמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו