חדירה קצרה ואורגזמה לא קיימת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדירה קצרה ואורגזמה לא קיימת
    רוני
    16/04/2009

אני בת 21 ומקיימת יחסי מין באופן קבוע.
    חבר שלי היה גומר מהר וכעת הוא שולט בזה ומחזיק קצת יותר זמן, כ 20 דק' אבל אני לא מצליחה להיגיע לאורגזמה. אנחנו שוכבים כבר חודשיים והוא הראשון שלי וחשוב לציין שלא גמרתי מעולם מחדירה
    אצל מי הבעיה? שהוא לא מחזיק הרבה או שאני לא גומרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גמירה מחדירה

ד``ר ליאורה אברמוב
    17/04/2009

20 דקות להחזיק בתוך הנרתיק בזמן אקט מיני זו שליטה יפה מאוד והסיבה שאת לא גומרת קשורה בלבד.האם את גומרת מגירוי על הדגדגן? כי כך גומרות 70% מהנשים ולא מגירוי בחדירה.!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

רוני
    22/04/2009

יכול להיות מצב שאני לא מגיעה לאורגזמה בגלל בישנות? הכוונה היא שתמיד הייתי מגיעה לזה לבד ועכשיו כשיש לי פרטנר זה שונה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/04/2009

קושי להגיע לאורגזמה עם פרטנר דורשת הרבה פתיחות , נינוחות בטחון בקשר, ותקשורת מינית פתוחה ובונה. עם פרטנר חדש לוקח זמן לרכוש את כל זה . ידוע שלוקח לפעמים כשנה עד שבני הזוג מרגישים נוח אחד עם השני ומכירים טוב אחד את הצרכים של השני כדי שהמין יהפוך להיות אידיאלי.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו