זריקה נגד הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקה נגד הריון
    יערה
    20/04/2009

התחלתי להיות פעילה מינית מלפני שנה בערך וניסתי את גלולות מינס ואחר כך מדבקות אוורה אחר כך מרסילון ואז טבעת נווה רינג (הכל כמובן מתואם עם רופא נשים), הגלולות עשו לי כאבי ראש והטבעת גרמה לי לאבד את החשק המיני.. לכן אני וחבר שלי עשינו הפסקה של חודש חודשיים עם הסקס.. אנחנו רוצים לחזור לזה ואני מפחדת לקחת את הסיכון ולקיים יחסים עם קונדומים באופן קבוע, זה נראה לי מסוכן מדי. לכן רציתי לשאול אם יש אפשרות אחרת בשבילנו. (אני בת 18וחצי).. שמעתי על אפשרות של זריקה כל שלושה חודשים.. האם זה מתאים לי כצעירה? האם אין סכנה לעתיד בקשר להריון? האם גם בזריקה יש את התופעות לוואי של כאבי ראש ואיבוד החשק המיני?
    שמעתי גם על התקן תוך רחמי אבל הבנתי שזה רק למי שכבר לא רוצה להביא ילדים יותר ז"א שזה לא מתאים לציערות, שיש בזה סכנה לגבי הריון בעתיד..
    מה עלי לעשות? מה הפתרון בשבילי?
    ושמעתי גם שפמינט אלה גלולות ממש טובות, יכול להיות שהתופעות לוואי (הכאבי ראש החזקים) לא ישפיעו בסוג הזה?

תודה מראש:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקה נגד הריון

הוספת תגובה

• אמצעי מניעה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/04/2009

התיעצי עם רופא הנשים שלך שיתאים לך את הטיפול הנכון לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו