מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרהשני21/04/2009
שלום..
איך בחורה יכולה ליגמור?
ואיזה צבע זה שהיא גומרת?
וכמה זמן לוקח ליגמור?
ואם אני ראיתי סרט שהראו כל מיני דברים שמחממים תבן אדם ושיחקתי עם האיבר איפה שהדגדגן והיה מדגדג יש מצב שגמרתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה נשית
לי ראובני21/04/2009שלום לך,
אורגזמה נשית מגיעה באמצעות גירוי דגדגני או באמצעות חדירה.
ניתן ללמוד אודות הנאה וגירוי באמצעות אוננות או פעילות מינית זוגית המסבה לך עונג.
ככל שתרגישי יותר בנוח עם גופך ועם מיניותך, כך תעלה היכולת שלך להגיע להנאה.
כמו כן, אני מציעה לך לקרוא ספרים אודות אורגזמה נשית ומיניות בכלל.
לדוגמא ספרה של גילי פליסקין "דברים שרציתי לגעת".
בעניין הזמן, הצבע וכו
זה אישי.
יש נשים שגומרות מהר ויש כאלה שלאט
לרוב, אין שפיכה נשית אלא במקרים נדירים כך שלא ניתן להגדיר צבע וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה לתשובה
שני21/04/2009אז אני כאילו גמרתיי?
תיראי אחרי כמה זמן יצא לי שקוף כזה
לא ישר כזהה
ואיך בן יכול לעשות לבחורה ביד עם תחתונים?את זה עוד לא הבנתי מה זה ביד לבחורהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה היתה ההרגשה?
לי ראובני21/04/2009האם היה לך נעים?
האם היתה לך תחושת פורקן?
לעשות ביד הכוונה לגירוי ידני על איבר המין או אוננות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענהה
שני21/04/2009תיראי כשראיתי היום סרט כולי התחממתי ואני ישמתי ידיים באיבר והתחלתי לשחק וגם בדגדגן והיה לי כזה כייף ואחר כך הרגשתי כזה שזהו מספיק..ואחרי כמה זמן אפילו עד עכשיו יש לי כזה שקוף כאילו שאני מתפנה ואני מנגבת אני רואה את זה..
ואם אני שמה תיד שלי ומשפשפת מרוב שאני חמה ואז אני מרגישה כזה דיגדוגים וזהו ואחר כך יש לי צורך לשירותים לעשות פיפי ולא יוצא ליי ואחרי כמה זמן אני רואה כל פעם ש אני הולכת להיתפנות אני רואה שקוף כזה
האם זה שפיך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות גם הפרשות
לי ראובני24/04/2009מתוך מה שאת מתארת לא ברור האם מדובר בהפרשות או משהו אחר.
כאשר יש שפיכה נשית, מדובר בכמות נוזל לא מבוטלת.
יתכן שמתוך האורגזמה שהגעת אליה יש רק נוזל צמיגי המופרש מהנרתיק, הלחלוחית הטבעית של הנרתיק שבעתיד ייקל על החדירה של איבר מין גברי, לכשתתחילי לקיים יחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
שני24/04/2009אז את אומרת שזה הפרשות?וזה כמעט כל הזמן קורה לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שני24/04/2009ותיראי כמו שאמרתי לך כשיתי כזהה ודיגדגתי עד שזהו הרגשתי כזה כאילו ריקה כזאת אבל הנוזלי הזה שאמרתי לך שאמרת אולי זה הפרשות אז הוא יוצא לי גם אחרי הוא יוצא לי באותו זמן טיפה ואחר כך שאני ניכנסת לשירותים עוד הפעם בקיצור כל יהום מה זה את יכולה בבקשה להגיד לי?
והאם השפיך של הבנות הוא באותו רגע יוצא כמו פיפי כזה?יעני אם אני יהיה בלי תחתון הוא ינזל לריצפה או על הבגדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה אצל רופא
לי ראובני25/04/2009שווה לך לבדוק עם רופא נשים או אורולוג
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)