הריון מגמירה בחוץ לא מיד..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון מגמירה בחוץ לא מיד..
    מירי
    21/04/2009

שלום, שלשום קיימתי עם חבר שלי יחסי מין ללא קונדום. הוא הצליח לחדור אליי לראשונה למשך כחצי דקה. יש לציין שהוא גמר בחוץ כמה דקות אח"כ (ולא מיד כשהוא הוציא).

1. יש מצב להכנס להריון? מה הסיכוי?

2. ומה הסיכוי להדבק כך במחלות מין כמו איידס וכו?

3. ועוד שאלה, אם הוא גומר לי על הכוס, ללא חדירה, אפשר להיכנס להריון?

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון מגמירה בחוץ לא מיד..

הוספת תגובה

• כניסה להריון

לי ראובני
    21/04/2009

שלום לך,
    לפני שהגבר מגיע לאורגזמה ושופך, כמה טיפול של נוזל זרע, העשויות להכיל זרע, זולגות מאיבר המין.
    באופן עקרוני, אם מדובר בחדירה קצרה, עם גירוי נמוך של הגבר, ולפי הימים של המחזור תנסי לבדוק באיזה תקופה של החודש מדובר, סביר להניח שהסיכוי קיים אם כי קטן.
    לשיקולך, האם לקחת פוסטינור או לא.
    בכל האמור במחלות מין, מדובר בסבירות דומה, כלומר אם יש לו מחלת מין, אז יתכן כי נדבקת.
    במידה ושניכם חסרי ניסיון, הסיכוי כמובן לא קיים מאחר וצריך היה להיות מגע עם אדם נגוע, ואם לא היה מגע בעבר עם אנשים שונים, אין חשש.
    להבא, נא להתחיל להשתמש באמצעי מניעה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה היא שהמחזור שלי לא סדיר בכלל

מירי
    21/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו