מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהמור22/04/2009
שלום וצהרים טובים....
הייתי רוצה בבקשה את דעתך בנושא אז כך אני בחור בת 29 אשר באה מבית שמרני.....היו לי שני מערכות יחסים ריציניים ורק עם הבחור אחרון קיימתי יחסים עליי להגיד שקפאתי במקום והיה לי מאוד כואב וגם הבן זוג לא היה עדין היום בדיעבד אני יודעת
פשוט חשב על עצמו ואני בתומי חשבתי שכך צריך להיות ואם כואב זה יעבור קראתי פה בפורום שצריך להיות רטובה ומגורה אז בנינו אאני חושבת שבזמנו היתי מגורה ממש ורטובה ....מאז עברו 3 שנים בערך מהפרידה שלנו ומאז יצאתי עם בחורים אך לא רציתי להגיע לנקודה של לקיים יחסי מין והיתי נרתעת שאולי לא יכול לקיים יחסים ויכאב לי כמו שכאבאו לא אדע אך להתנהג
הכרתי בחור נחמד ובאמת יש לנו כימיה מדהימה ואתמול דיברנו על זה וסיפרתי שהיה לי רק בחור אחד ואני מרגישה מוזר כי היום ילדה בת 13 יש לה יותר ניסיון מיני יותר מימני והפחד שלי שבמקום שזה יקרב אני מפחד שיזה ירחיק והוא הסביר לי שאני מיוחדת ולט לאט נכיר את הגוף והנקודות של אחד השני ולאט לאט...... אך אני מפחדת אנני רוצה שיכאב לי
או שאני אקפא במקום מה לעשות ? מצד אחד אני חושבת שהבחור ההוא לא ישקיע במשחק המקדים ולכן כאב והבחור שלי עכשיו ממש משתדל בכול המובנים עדיין לא קימנו מניחה שזה יקרה בזמן הקרוב אך לא רוצה לאכזב
אשמח לדעתך וסורי על האורך תודה רבה וברכות על הפורום והתשובות המקצועיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזיכרון של יחסי מין בכפייה
לי ראובני22/04/2009מיכל יקרה שלום,
התיאור שלך באמת עצוב ולא פשוט.
אין ספק כי זכרונות מיניים ראשונים מעצבים את ההסטוריה המינית שלנו בהמון צורות. כולל הפחד מפני קיום יחסי מין ורתיעה ממגע וקשר אינטימי.
נשמע שהצלחת ליצור קשר טוב עם בחור, לאחר שלוש שנים של חשש, ואת לא רוצה לשחזר את הטראומה הקודמת. העובדה שאת מצליחה לשתף בחשש שלך הוא סימן לפתיחות שלך ולאמון שלך בו.
כשאת משתפת אותו במשהו אינטימי את בעצם אומרת לו, אני סומכת עליך שתכיל אותי, וזה נהדר.
הייתי מציעה לך להבדק אצל רופא נשים עם רקע סקסולוגי שיוכל לעזור לך לראות האם יש ויגיניסמוס, כיווץ לא רצוני של שריר הנרתיק שעשוי להכאיב בעת קיום יחסי מין ולמנוע חדירה.
במידה ויש, שווה לפנות לטיפול סקסולוגי המשלב ביופידבק בכדי לשפר את המצב
בכל מקרה, לא עלשות שום דבר בכפייה או עם כאב ולהיות קשובה לעצמך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך המשך
מור23/04/2009בוקר טוב תודה על תגובתך
כתבת מין בכפייה אך זה לא היה בדיוק כך אלה כתוצאה של לחץ להעינות בחיוב לצד השני ואי נוכנות מהבחור לבוא ולהשקיע גם במשחק המקדים ובכלל ואת זה לצערי לא ידעתי ולא הבנתי בזמנו חשבתי שכך צריך להיות ואם כואב זה בגלל קרום הביתולים שנקרע לא ידעתי עם מי לדבר או לפנות ובטח לא להורים שלי......
ציינת את ויגיניסמוס- מה זה? יכול להיות שכאשר אני אקיים יחסים עם הבחור שלי לא יכאב או שכן ?בגלל חלוף הזמן??.....
אתמול דיברנו שוב על הנושא וציין שיש דברים אחרים מסביב מעבר לאקט עצמו וניקח צעד צעד "נעבור את הגשר שניגע ביחד" אך אחד הפחדים העיקריים זה שיש 2 אופציות או שזה יקרב או ירחיק ואת זה אני לא רוצה מפחיד אותי למרות שאני נמשכת אליו וכיף לי מאוד בחברתו וגם מהצומת לב....
האם כדי לדבר עם גניגולג כי בזמנו שהלכתי הבדיקה גרמה לי אי נוכות כי התבישתי הרופא היה גבר
וגם כול הסיטואציה גרמה לי לכאב כתוצאה מהבדיקה לא הייתי רגועה אלה לחוצה
אשמח שוב לדעתך .... ותודה מכול הלב שאת כאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכותך ללכת לרופא אישה
לי ראובני24/04/2009אם את מרגישה נבוכה לשוחח על כך הנושאים הללו עם רופא גבר, אז זכותך לדבר על כך עם אישה רופאה.
תבקשתי בקופת חולים שיתנו לך ביקור אצל אישה.
לגבי בן הזוג הנוכחי, נשמע שהוא קורץ מחומר אחר לגמרי ושהוא קשוב ומבין ועוזר ותומך וזה מאוד משמעותי.
מקווה שהקשר שלכם ישגשג גם בתחום המיני. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
ד``ר ליאורה אברמוב24/04/2009פני לבדיקה גינקולוגית כדי לראות עם הכל תקין מבחינת פתח הנרתיק והמבנה שלך. אם הכל תקין יש לך שתי אפשרויות - אחת ללכת בקצב שהבחור אמר ולבנות לך בטחון איתו ואז להגיע למצב של גירוי מיני גבוה ורטיבות ולקוות שלא יכאב. או לפנות לטיפול מיני ולעבוד עם מרחיבים לנרתיק כדי לדמות מצב של חדירה - מתחילים עם מרחיבים קטנים ועולים בהדרגה לגדולים ואז רואים אם יש כאבים מתי הם מופייעים ונותני לך טיפול בהתאם. אם את מחליטה לקיים יחסי מין עשי זאת עם משחה מאלחשת בשם אזראקאין 5% - אפשר למרוח אותה בכניסה לנרתיק חצי שעה לפני חדירה וזה ימנע את הכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב המשך מודה מראש
מור26/04/2009בוקר טוב ....
לפני הכול תודה תודה מכול הלב על ניסיונותכם להקשיב לעזור ופשוט להיות פה...
אז כך את המישחה עדיין לא קניתי – ורציתי לשאול האם זה מצריך מרשם ומה בדיוק עושה המישחה?
ניסינו לקיים יחסים ביום שישי אך כאב לי וזאת שהוא ניסה להיכנס/ לחדור כאב ושרף.... וזה תיסכל אך גם הוא הסביר לי שכנראה בגלל שלא קימתי יחסים המון זמן
ואתמול ניסנו שוב עם קרם שומני והצליח לחדור והיה בתוכי .....אך הייתי לחוצה כול הסיטואציה הילחיצה אותי למרות ניסיונותו להרגיע אותי ולאט לאט
אך כיוצתי וזה כאב אך התקדמנו וניסינו כול מיני תנוחות אך עדיין כואב ....
רציתי לשאול משום מה שנינו הרגשנו זאת שכאשר ניסינו שהוא היה מעליי כאב לי
ואשר הינו בתנוחה כמו דוגי כאב פחות והייתי לחוצה.....
למה זה כך ?
אשמח לדעתכ/ם
תודה ושבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת שמטרידה
מור26/04/2009שלום שוב....
יש לי 2 שאלות ברשותך כפי שכתבתי בהודעה למלעה
ניסינו לקיים יחסים ביום שישי אך כאב לי וזאת שהוא ניסה להיכנס/ לחדור כאב ושרף.... וזה תיסכל
- זה נעשה עם קונדום-----( אך מתנצלת לפני סליחה לפני על הפירוט ) והוא גמר בחוץ....
ואתמול ניסנו שוב עם קרם שומני ללא קונדום ----והצליח לחדור והיה בתוכי .....וגמר בחוץ מבחינת הנוזל והכול....
האם יש חשש להריון לפי מה שסיפרתי האם אני צריכה ללכת לקנות את הגלולה פוסטינור? או אין צורך
( ועד מתי ניתן לקחת את התרופאה לאחר קיום יחסים לידע כללי ?....אנני יודעת ועכשיו שאני חושבת על זה נלחצתי קצת מה דעתך?
וגם כרגע גם שאני יושבת עו עושה פיפי כואב לי
קבעתי תור שלרופא נשים אך זה יהיה רק שבוע הבא....
אשמח לתוגבה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
מור26/04/2009היי שוב אני סליחה שאני משגעת פה בהודעותיי
בסוף החלטתי לקנות את הפוטינר NEW וקנית עכשיו והשתמשתי..... רציתי לשאול בעקבות מה שאני שומעת ברדיו ובעיתונים לגבי 2 בחורות שלקחו גלולות להריון ומתו וזה מאוד מפחיד אותי
לפני כ4 שנים לקחתי את הפוסטינור 2 ולא עשתה לי תופעות לוואי והכול היה בסדר
אך לקחתי אותה עכשיו וזה מפחיד לא עברו 72 שעות מקיום יחסי מין אז אפשר לקחת כי ניסנו ביום שישי ואתמול
אשמח להסברך .... והדרכתך כי אני פוחדת לקחת גלולות
אין לי בדיוק למי לפנות לדבר עם אמי לגבי זה לא ....... ובפני חברותיי אני קצת מתביישת אז אני מקווה שזה בסדר שאני פונה אליכם פה בפורום היתי שואלת את הרופא נשים אך התור נקבע לשבוע הבא..........
שוב תודה וסורי עם שיגעתי בשאלותיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיקה
ד``ר ליאורה אברמוב27/04/2009אם היתה גמירה בחוץ הסיכון להריון נמוך . לא נראה לךי שאת צריכה לקחת פוסטינור.
אם אין הסטוריה משפחתית של קרישיות יתר - אין בעיה עם הגלולות!
כאבים יכולים להיות בתחילת קיום יחסי מין - יעבור....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב.... שאלה ברשותך
מור30/04/2009בוקר טוב....
רציתי לשאול למה אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסים ומאוד מאוד כאב לי בפעם הראשונה כאב שרף והפסקנו
ניסנו שוב לאחר מס ימים וגם קנה חומר סיכה היה כואב בהתחלה אך בהמשך כבר לא.....ניסנו שוב למחרת עם חומר הסיכה שוב ומאוד מאוד כאב לי אני מתארת את השתלשלות הדברים כי אנני מבינה למה פעם כואב ופעם לא ומה עוד ניתן לעשות?...... דיברת על המישחה שמורחים על הפות מהי? האם יש תופעות לואי ומהי פעולתה?אני רוצה לרכוש אם ניתן ללא מרשם ואך נקראת?
מודה מראש ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחת אזראקאין
ד``ר ליאורה אברמוב01/05/2009מורחים אותה חצי שעה לפני החדירה בפתח הנרתיק. ניתן לקנות את המשחה 5% ללא מרשם רופא
היא מרדימה את אזור הפתח ועל כן מקטינה כאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה להוסיף עוד לחץ?
לי ראובני05/05/2009מור יקרה,
אם את מודה שיש בך לחץ וחשש לקיים יחסי מין בנינוחות בשלווה ללא כאב, למה להוסיף לכל המתח הזה גם את החשש מפני כניסה להריון לא רצוי.
נראה לי שעדיף לכם להיות במקום ששלם עם קיום יחסי המין עצמם, שאת רוצה, מרגישה מוכנה וכו ורק בסוף להשתמש בקונדום או גלולות בהתאם.
כל הקלחת שאת נכנסת אליה עכשיו רק מוסיפה לך קושי.
חבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)