תקשורת מינית עם הבעל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקשורת מינית עם הבעל
    לילי
    27/04/2009

שלום!

אני ובעלי נשואים כ-8 שנים, אוהבים מאוד ובנושא המין אני ממש פתוחה איתו, נמצאת כרגע בהריון 2, שליש שני, ומרגישה מאוד מינית ומלאת חשק.... כך שאני זמינה לקיום יחסי מין עם בעלי

לאחרונה כאשר גיליתי שהוא מוריד סרטים כחולים למחשב המשפחתי- במהלך ההורדה , "הערתי" לו שאני יודעת שהוא מוריד סרטים כחולים ושהוא "שובב" ושהוא לא צריך להתבייש ושאני אשמח להצטרף לצפייה.... (כי אני גם נהנת....)

הוא כנראה היה נבוך מהעניין ולא מיהר להגיב כ"כ.....

מס' ימים מאוחר יותר גיליתי שהוא השאיר בתיקיית ההורדות רק 2 סרטים וזה היה נראה לי מוזר.....

בחיפוש במחשב נמצאה ה"אבידה"- הוא דאג להסתיר מ-ל-א סרטים בתיקייה כביכול "אקראית" של הוצאות שוטפות של הבית.

איני יודעת כיצד לנהוג, איני כועסת או פגועה מעצם ההורדה , אלא מעצם הצורך להסתיר ולא לשתף אותי.....

כיצד עלי לנהוג? כאילו שאני לא יודעת או לשוחח איתו על הנושא??

(אולי ראוי לציין שאני הייתי הראשונה של בעלי, והוא לא שלי)

אשמח לתשובה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקשורת מינית עם הבעל

הוספת תגובה

• פרטיות ופורנו

לי ראובני
    27/04/2009

שלום לך,
    הרבה פעמים אנחנו מלבישים את עולם הערכים שלנו על בני הזוג שלנו, כלומר נשמע שאת מאוד פתוחה, מינית ונלהבת לקחת חלק בפנטזיות ובתשוקות המיניות של בעלך, ואילו הוא יותר ביישן, יותר סגור, פחות מעוניין לשתף ורוצה לשמור חלקים מסוימים בעניין המיניות לעצמו.
    אני חושבת שאת צריכה להמשיך ולהראות לו פתיחות ונכונות אבל גם לקבל את העובדה שאולי הוא שונה ורוצה להשאיר דברים מסוימים לעצמו.
    עם הזמן אולי הוא ירגיש מספיק בטחון בשביל לשתף אותך אבל לעת עתה, מוטב לא לגרום לא להרגיש רע בעבור משהו שהוא לגיטימי ולא בהכרח מעיד על שום דבר כלפייך....
    אני יודעת שזה קשה לתפוס את זה כך, אבל כמו שאת היית רוצה לשמור לעצמך פנטזיות מסוימות, או אוננות במקלחת או משהו אחר מסוג זה, שווה לבדוק איתו מה הוא רוצה לשמור בפרטיות ולקבל את זה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.....על התייחסותך, נרגעתי....

לילי
    27/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו