תהיות בנושא המיניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תהיות בנושא המיניות
    יערה
    30/04/2009

שלום, אני בת 25, דתיה ובתולה. יש לי חבר אבל מתוקף אמונתנו הדתית איננו נוגעים כלל עד החתונה.
    יש מספר דברים שמדאיגים אותי מעט.
    הדבר הראשון הוא שמעולם לא הצלחתי לאונן. ניסיתי לגעת בעצמי גם בדגדגן וגם בנק' הג'י בתוך הנרתיק אבל אני לא מרגישה שום עונג. סתם חיכוך שלא מרגיש לי דבר.
    אני יודעת שאני כן בן אדם מיני. כשחבר שלי מחמיא לי או רומז לי שהוא נמשך אלי, אני מרגישה בבירור התעוררות מינית. מעין דפיקות באיזור הנרתיק.
    האם זוהי אורגזמה?
    אם כן, אני יכולה לומר כי חוויתי אותה בעבר כתוצאה מצפיה בסצנות מיניות בסרטים (לא פורנו), וכמו שכתבתי לעיל, לפעמים כשאני עם חבר שלי (ללא מגע).
    האם זה מראה על בעיה כלשהי? אינני חושבת שיש לי בעיה עם מגע. אני אוהבת לחבק ולנשק.
    האם זה מראה על סלידה מהגוף שלי?
    אודה מאוד לתשובה שתאיר את עיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תהיות בנושא המיניות

הוספת תגובה

• אני אודה להתייחסות לשאלתי

יערה
    04/05/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהיות

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/05/2009

מה שאת מתארת זו לא אורגזמה אלא גירוי מיני גבוה.
    לא נראה שיש לך בעיה אלא הרבה חוסר מידע. קני ספרות בנושא מין, כמו לעצמך מיניות האישה שנמכר בצומת ספרים של לוני ברבך, הספר של גילי פליסקין על אוננות נשים, עינוגי אישה של רייצל סוויפט, ספרי פנטזיה מינית כמו היארוטיקה... אם לא יחול שיפור פני ליעוץ מיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגיטימציה להיות מינית

לי ראובני
    05/05/2009

אני מצטרפת לדברים שליאורה אומרת בכל האמור בספרים, הרחבת הידע המיני וכו.
    יחד עם זאת, אני מרגישה שיש משקל גם לנושא התחושה והקבלה, כלומר היכולת להרגיש מינית, הלגיטמציה להיות במקום הזה.
    כפי שכתבת, מיניות מחוברת אצלך לנישואין, ולמרות שאת מרגישה ריגוש וגירוי, את עדין לא מאפשרת לעצמך ללכת עם זה עד הסוף, אפילו לא באוננות.
    לכן, זה נראה לי חשוב שקודם כל תנסי לחשוב עם עצמך, האם את מרגישה שזה מתאים כרגע לחייך בכלל, או שאולי את רוצה קודם כל להתחתן ואז במסגרת תקופת חיים זו לממש את החלקים המיניים שבתוכך.
    בהצלח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו