מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר אברמוב שאלה דחופה!!!סס05/05/2009
שמעתי עלייך דברים ממש טובים ואני שמחה שמצאתי דרך לשאול אותך שאלה.
אני בת 20.5 יוצאת עם בחור מקסים כבר 3 שנים +, התחלנו לישכב לפני קצת יותר מחצי שנה. הוא הראשון שלי.
בעת קיום היחסים יש לי כאבים חזקים מאוד בשלב החדירה. בהתחלה נהנתי והייתי מגיעה לאורגזמה. החדירה בהתחלה גם היתה כואבת אך נסבלת. בהתחלה היינו משתמשים בקונדום, אך לאחר תקופה קצרה התחלתי להשתמש בגלולות מיליאן. היום אחריי חצי שנה + הכאבים קשים (אני עדיין נוטלת את אותן גלולות). אנחנו משמשים בכל מיני חומרי סיכה לדוגמא K-Y אבל הכאבים ממשיכים ולעיתים זה שורף ובלתי נסבל. עשיתי קולפוסקפיה לא מזמן. התגלתה דלקת קשה וקבלתי נרות אנטיביוטיקה למשך 6 ימים. האם יש קשר בין הכאבים בזמן החדירה לדלקת? אחריי כמה זמן הנרות מתחילים להשפיע?. האם כדאי לי להפסיק את הגלולות כי הן גורמות לי כאבים? הבנתי שמליאן יש לה אסטרוגן נמוך מאוד שגורם ליובש כמו גיל המעבר בכניסה. בקולפוסקיה הראשונה שעברתי היה חשד ל-vestibulitus. לאחר חודש בצעתי עוד קולפוסקופיה והרופאה אמרה שהפעם היא לא שמה לב לכך (לא הגבתי בכאב שהיא נגעה באזור של vestibulitus). מסתכל אותנו מאוד שאני לא מגיעה לסיפוק כמו פעם בהתחלה...
מה ניתן לעשות?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לקיים יחסים בכאב
לי ראובני05/05/2009יקירה,
מה שאת מתארת עשוי בהחלט להיות וסטיבוליטיס.
ד"ר אברמוב תתיחס בהמשך לחלקים הטיפוליים, הכדאיות של הפסקת גלולות, טיפול בשמנים וכו, אך מנקודת מבט טיפולית, חשוב לי להדגיש שלא כדאי להמשיך לקיים יחסים כאשר יש כאב.
הפחד מפני הכאב עשוי ליצור התנייה שבה את מתכווצת מחשש לכאב העתיד לבוא, ובעצם מגבירה אותו. לכן, כדאי לעשות הפסקה עד להמשך טיפול מספק בכל האמור בחדירה ומציאת דרכים אלטרנטיביות לקיום יחסי מין מהנים ומספקים שאינם כרוכים בכאב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי ראובני, תודה רבה.
סס06/05/2009מחכה להתייחסות של ד''ר אברמוב..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בזמן יחסי מין
ד``ר ליאורה אברמוב11/05/2009כרגע כמובן הפסיקי עם קיום יחסי מין כל תקופת הטיפול בדלקת.
את יכולה להפסיק עם הגלולות למספר חודשים ולראות האם הכאבים משתפרים אלא שאז כמובן תצטרכי להשתמש בקונדום שיש נשים שהוא לכשעצמו מגביר את הכאבים. במידה ואת לא מפסיקה גלולות צריך לבדוק אותך ולראות מה מצב העור - האם הוא יבש או לא ובהתאם לממצא להחליט עם להוסיף טיפול אסטרוגני מקומי. להערכתי כאבים בחדירה ברב המקרים זה כן וסטיבוליטיס - ואז צריך לטפל בזה ויש טיפולים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד''ר אברמוב
סס13/05/2009תודה על עצתך
אפסיק את הגלולות, הרופאת נשים אמרה שהן מייבשות אותי ממש.
רציתי לדעת אם החיסון של צוואר הרחם כדאי? האם הוא הוכח? והאם לאחר מתן 3 הזריקות אין סיכוי שאני אדבק במחלה?
אני כרגע חיילת יש אפשרות להגיע אלייך באופן פרטי?
אשמח לקבל תשובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף..
סס13/05/2009סיימתי את הטיפול עם הנרות הגינו דקטרין לנרתיק ב-15.3.09
כמה זמן עוד להמתין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסטיבוליטיס
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2009שמחה שהפסקת עם הגלולות - מאמינה שזה ישפר מצב. את הדקטרין סיימת לפני כחודשיים - סביר להניח שאם הטיפול היה נכון הוא כבר היה צריך מזמן להשפיע!
אין בעיה עם חיסון הגרדסיל. מתן החיסון הוא נגד 4 זנים של הוירוס הכי שכיחים - אבל יש עוד כ - 30 זנים אחרים פחות נפוצים!
אני בעד החיסון כדי למזער אחוזי הדבקה בוירוס.
את יכולה להגיע אלי לקליניקה . תאום דרך הסלולרי שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
סס29/05/2009אני בלי גלולות כבר כמעט שבועיים.. ואיזה פלא, הצלחנו לקיים יחסי מין!! ועוד יותר הופתעתי שנהנתי.. בהתחלה קצת כאב אבל לאט לאט הכל הסתדר... איך יכול להיות שתוך שבועיים המצב השתפר כל כך???
עדיין אני לא מסוגלת לעשות תנוחות שונות חוץ מהתנוחה "הרגילה" כשהוא מעליי...
יכול להיות שעם הזמן זה ישתפר ואני יוכל להנות מעוד תנוחות?
ובקשר לויסטובליטיס... בקולפוסקפיה הראשונה הרופאה זיהתה רגישות בויסטובלטיס אבל בקופולסקופיה השניה היא אמרה שהפעם לא הייתי רגישה כאשר היא נגעה באזור הזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי
ד``ר ליאורה אברמוב31/05/2009אני מאמינה שהמצב ישתפר עוד יותר. חכי תוך חודש ותראי מה קורה. חשוב שתמרחי ג'ל סיכוך בזמן יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)