שאלה בקשר לחדירה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לחדירה...
    חסויה
    06/05/2009

אני בת 17 והתחלתי לקיים יחסי מין עם חבר שלי. הבעיה היא שאני מאוד נהנת איתו ויכולה להגיע לאורגזמה רק ממין אוראלי או כשחבר שלי מאונן לי, אבל אנחנו לא מצליחים לקיים יחסי מין מלאים, כי בכל פעם שהוא חודר אליי נורא שורף וכואב לי, ואני ממש רוצה להנות כשהוא בתוכי, אבל לא מצליחה. וגם כשאני מאוננת ומנסה להחדיר אצבע או שתיים אני מרגישה שאני לא מצליחה, כאילו אין לאן להיכנס... וזה ממש מוזר לי...
    ממה זה נובע והאם אני והחבר שלי יכולים לעשות משהו כדי להקל על הכאב והשריפה כשהוא חודר?

ועוד שאלה, אני מאוד רוצה שהוא יחדור אליי מאחור, וגם הוא מאוד רוצה, אבל אני נורא מפחדת שיכאב לי כי זה מקום מאוד קטן וצר. מה אפשר לעשות כדי שהחדירה מאחורה תהיה מוצלחת ותגרום לי הנאה, ולא תכאב לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לחדירה...

הוספת תגובה

• לשלול אפשרות של בעיה רפואית

לי ראובני
    06/05/2009

שלום לך,
    ראשית, זה מעולה שאת נהנית ושיש לכם חלקים מהנים ונהדרים של סקס.
    מתוך התיאור שלך נשמע שעשויה להיות לך בעיה רפואית כגון וסטיבוליטיס או יובש נרתיקי.
    כמו כן, כשאת הולכת לרופא נשים חשוב שתתאימי לך גלולות כדי לא להיות בלחץ בזמן קיום יחסי מין. ככל שתהיי יותר רגועה כך ייטב.
    כמו כן, אתם יכולים לקנות חומר סיכה על בסיס מים כגון KY או ID בסופרפארם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו