לא מצליחה לגמור...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לגמור...
    עמית
    07/05/2009

שלום, אני בת 17 ואני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי.
    הבעיה שלי היא שאני א ף פ ע ם לא מגיעה איתו לשום ריגוש מיני!
    ניסינו כבר הכל.. והוא עשה לי הכל... וזה פשוט לא עוזר.. שום דבר לא עושה לי את זה
    אני ממש נמשכת אליו וכיף לי איתו והכל גם בסיטואציה שמעורבת בה אינטימיות רגשית זה אפילו עוד יותר מדהים הבעיה שזה ממש מתסכל גם אותי וגם אותו...
    ניסיתי לאונן לבד ולראות מה האיזור או הנק' הבעיה שאני פשוט לא מצליחה ולא מוצאת שום דבר...
    אני מיואשת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לגמור...

הוספת תגובה

• לא להתייאש....

לי ראובני
    08/05/2009

יקירתי ניקול,
    אין ספק שהתיאור שלך מאוד מתסכל ויחד עם זאת מאוד מוכר ושגרתי.
    נערות רבות בתחילת דרכן המינית, לא תמיד יודעות איך להגיע לאורגזמה, הן שבויות בתפיסות של סרטים רומנטיים בהם התהליך הוא פשוט וקל אבל במציאות, זה מצריך התכוננות רבה יותר.
    אני מציעה לך לקרוא את הספר של גילי פליסקין, דברים שרציתי לגעת אודות אוננות של נשים ולהכיר את עצמך טוב יותר כייצור מיני.
    כתבת שניסית לאונן בעבר וזה לא הלך ולא הביא את התוצאות הרצויות, אבל מכמה ניסיוונות לא צריך להתייאש.
    תסתכלי על איבר המין שלך עם ראי, תגלי את היופי שבו, את הדגדגן, את השפתיים, תגלי איפה עושה לך נעים וטוב ובהמשך תוכלי במגע להנות.
    לאחר שתרגישי מנוסה ובשלה, תוכלי להביא את הידע והניסיון שרכשת עם עצמך, לתוך סיטואציה עם בן זוגך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המפתח הוא לדעת להגיע לאורגזמה

יעל
    09/05/2009

ע"י אוננות, אחרי שתגיעי לשם, יהיה זה קל בהרבה להגיע לאורגזמה עם חבר שלך.
    את יכולה להעזר בעזרים כמו הויברטור הקטן בצורת התמנון.
    אבל מה שבאמת הכי הכי חשוב זה קודם כל להצליח לעשות את זה לבד, לפנטז, ולענג את עצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו