אשמח לעצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לעצה
    לי
    10/05/2009

בוקר טוב.....
    רציתי לשאול משהו ..... התחתי לקיים יחסים עם הבחור בהתחלה זה כואב אך עם חומר סיכה כבר לא ממש ויותר טוב ואני אפילו נהנת שבזה אפילו אני מופתעת
    קיימנו יחסים במהלך הסופש הזה.... ועכשיו ראיתי על הפות שלי החיצוני מעין בליטה כמו חצ'קון פנימי שכואב מה זה יכול להיות ?
    פטרייה? האם אני צריכה להיות לחוצה ?
    אשמח לעצה עד שאני אקבע תור לרופא יהי מקום רק שבוע הבא ואולי ביום שישי מה עליי לעשות ומה זה לפ"י דעתך

שוב תודה ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לעצה

הוספת תגובה

• האם היו לו פרטנריות קודמות?

לי ראובני
    11/05/2009

שלום לך,
    האם היו לבן זוגך בנות זוג קודמות?
    האם את יכולה לשלול את האפשרות של מחלת מין במידה והא היה בתול?
    אם לא, אני מציעה לך לפנות לרופא נשים או לרופא מומחה לעור ומחלות מין.
    זה יכול להיות גם רק פצע שנגרם כתגובה לחומר הסיכה או לקונדום אבל במידה ובמדובר במשהו יותר חמור, שווה לטפל בכך באופן מיידי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללי המקסימההההההההההה המשך

לי
    12/05/2009

בוקר טוב....

תודה על תגובתך אם את זוכרת אותי אני אותה בחורה שפניתי אלייך דרך הפורום זה שבקשתי את עזרתך לגבי חשש קיום יחסי מין בכאבים
    שקרה לי בעבר ופחד שיקרה לי עם הבן זוג החדש.... עליי לציין שהוא היה מאוד סבלני ובאמת באמצעות חומר הסיכה והמשחק המקדים המושקע כואב אולי טיפה בהתחלה אך לאט לאט מפסיק הכאב
    רציתי לשתף אותך בהתאם לתגובתך להודעתי אנחנו מקמים יחסים ללא קונדום כי כואב לי אך עם חומר סיכה והוסבר לי על ידו שהוא עשה בדיקות איידס והכול בסדר
    כי החצ'קון שיש לי על הפות החיצוני כואב לי כמו פצע פנימי וקצת מגרד ורופא נשים נקבע לי רק יום ראשון הבא..... הבחור אמר לי שזה יכול להיות כתוצאה מחומר סיכה
    מה דעתך לאור מה שכתבתי?.......
    וגם יש לי שאלה נוספת אך לפני הכול אני מתנצלת על התיאור בשאלתי..... זה קרה כבר פעם שנייה....
    אתמול אחרי שקיימנו יחסי מין פעם אחת נח מס' דקות ורצינו שוב הוא לא יכל.....לא עמד לו ניסינו "לעורר" אך כלום אמר שזה לא קרה לו לפניי זה,
    וכנראה מהלחץ או שאכל לפני חצי שעה וזה משפיע ....יכול להיות שזה קורה שהוא לא נמשך אליי

אשמח לדעתך וסורי על האורך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח גם לתגובתך ד''ר ליאורה אברמוב

לי
    12/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חצקון בפות

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/05/2009

יכול להגרם עקב חכוך אם לא היית מספיק רטובה. לא נראה לי משהו מטריד. האם זה בליטה מוגלתית או קרע - חתך של העור? יש באזור הרבה בלוטות זעה ובלוטות חלב שיכולות להסתם ולתת תמונה של חצקון כמו בפנים....
    לגבי זה שלא עמד לבן זוגך - קורה אצל הגברים הכי הכי..... לא לעשות ענין ולהחליק את זה....ככל שתלחצו יותר ותעשו מזה סיפור הבעיה תלך ותחמיר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא למהר לשפוט

לי ראובני
    13/05/2009

ללי שלום,
    העובדה שאת סומכת עליו, שאת מקיימים יחסים בלי קונדום וכו היא עדיין לא מונעת אפשרות של הדבקות במחלות אחרות שאינן איידס כגון HPV- פפילומה או הרפס וכו.
    להבא, עדיף קונדום, לפחות שלושה חודשים אל תוך הקשר, לראות אם זה רציני ואז ללכת למרפאת לוינסקי נגיד ולעשות בדיקות ולהמשיך את הקשר בשמחה ובבטחה.
    לגבי עניין הפצע- ראיתי שד"ר אברמוב הגיבה.
    לעניין ההתעוררות אחרי הפעם הראשונה לסיבוב שני...
    גברים בשונה מנשים זקוקים לזמן התאוששות ארוך יותר לעומת נשים. את צריכה לתת לו קצת יותר להתאושש.
    השלב הרביעי במעגל התגובה המיני אחרי גירוי, פלטו, אורגזמה הוא שלב המנוחה שבו המדדים בגוף חוזרים להתאוששות, למצב פיזי ראשוני המאפשר שוב התעוררות וגירוי.
    לגברים זה לוקח יותר זמן בעיקר אם הם לא בכושר או מעשנים.
    זה לא אומר שום דבר על המשיכה שלו כלפייך, אז לא לרוץ למסקנות ולא לשפוט.
    הוא פשוט צריך זמן.
    זה הכל.
    לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צהרים טובים עזרהההההההההההה

לי
    14/05/2009

צהרים טובים שאלה

צהרים טובים....
    רציתי לשאול משהו ולשתף...לפני הכול סליחה על תיאור הדברים אשר אני אפרט ואכתוב וזאת כדי לתת דיוק יותר
    אז כך כתבתי בהודעתי הקודמת לגבי הפצע "החצ'קון " באביר מיני החיצוני שכאב והגרד שיש לי באיבר מיני ....
    מה שרציתי להגיד שהפצע היה חצ'קון .... וכבר לא כואב אך הגירוד מגרד ומציק וכבר כמעט חודש יש לי כאב גרון שלא ייחסתי חשיבות כאב גרון יבש שבשבוע האחרון התחיל לכאוב וקושי בבליעה – האם זה קשור בזה שהתחלתי לקיים יחסים לפני כשבועיים וחצי האם יש קשר? מעין מחלת מין זיבה, כלמידה, עגבת.... האם הרפס דלקת ? רק ביום א יש לי תור וזה משגע אותי ומדאיג אולי אני סתם דואגת ומלחצה את עצמי

אשמח לתגובתך לי וגם של ד"ר ליאורה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נראה לי

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/05/2009

שיש לך מחלת מין ויותר נראה לי שאת מלחיצה את עצמך בטרוף!!!!
    חכי בסבלנות עד הבדיקה ביום ראשון - רוב הסיכוי שמדובר פה בבעיה פשוטה ובנלית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו