שאלה??????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה??????
    דבי
    11/05/2009

הי, אני די חדשה בקיום יחסי מין ויש לי שאלה שאולי תראה מטופשת...
    לפני יומיים שכבתי עם בחור הוא שם קונדום ולמרות שעשינו כמה תנוחות הוא עדיין נשאר עם אותו קונדום. האם הזרע שלו שנשפך לקונדום לא יכול לצאת ולחדור אל הנרתיק? ירדתי לו ויכול להיות שבעלתי קצת נוזל האם יכול להיות שעלה לי החום מזה?
    הנרתיק הוא אזור מאוד אינטימי ורגיש האם קיום יחסים לאורך שעתיים עלול לגרום למקום להיות רגיש ולאזור לפתח איזו תגובה אלרגית?
    כי יום למוחרת הבחור הזה נעשתי חולה עם צמרמורות וחום וכאב גוף ויכול להיות שזה בכלל לא קשור אליו אבל אולי לא נזהרתי מספיק.
    האם אחרי כל חדירה צריך לשטוף את המקום? כל כמה זמן צריך להחליף קונדום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה??????

הוספת תגובה

• שאלות

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/05/2009

1. בכל אקט מיני נשארים עם אותו קונדום עד לשפיכה. לא משנה כמה זמן הוא נמשך או אם שיניתם תנוחות.
    2. מחלת החום שלך היא כנראה שפעת ולא קשורה לקיום יחסי מין אלא אם פתחת דלקת בשתן חזקה כשאז היו מופיעות גם תלונות בהשתנה
    3. גם אם בלעת נוזל זרע אין זו בעיה - יש הרבה נשים שבולעות באופן קבוע
    4. אין צורך לשטוף את הנרתיק כל פעם -רק אם את סובלת מגירויים או דלקות אחרי.
    שעתיים משגל יכול לגרום לגירוי נרתיקי אם לא היית רטובה במהלך כל התקופה הזו - בדרך כלל זו לא אלרגיה אלא מעין שפשפת מהחיכוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו