לי וד"ר ליאוררה אני צריכה עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לי וד"ר ליאוררה אני צריכה עזרה דחוף
    אלמונית
    16/05/2009

יש לי חבר , והוא רוצה שאני יגמור והוא מענג אותי ומכניס אצבעות (סליחה על הביטוי והחופש) ואני מרגישה כיףף עצום ונעים אבל אני לא גומרת ואני כל פעם מפסיקה אותו ואומרת לו שאני לא רוצה לגמור ,כי אני חושבת לעצמי מראש שאני לא גומרת , אפילו שאני מרגישה כיףף עצום לוקח לי זמן ואני מפחדת שאני בסוף לא יגמור אז אני מפסיקה ואני ממש רוצה לגמור
    תעזרי לי מה את אומרת ? תייעצו לי אני מתחננת

תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרה

ד``ר ליאורה אברמוב
    17/05/2009

החוכמה בגמירה שהיא מגיעה כשעסוקים בהנאה ובכיף ולא חושבים עליה כל הזמן.....
    ככל שאת לחוצה יותר וחושבת יותר על לגמור - כך את מתרחקת מהשיא. הריכוז והמחשבות צריכות להיות במה שנעים ובמה שעושה לך כיף, חשוב להיות מרוכזת בתחושות האלו ולא להפסיק, לתת לעצמך לזרום ולהשתחרר.
    האורגזמה - הגמירה תבוא מעצמה ברגע שהכי פחות תחשבי עליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאי הוא חודש האוננות הבנלאומי

לי ראובני
    18/05/2009

אז אולי זאת הזדמנות טובה ללמוד קודם כל על ידי הכרות עם הגוף שלך להגיע לאורגזמה ואח"כ ללמד את בן זוגך בדיוק מה עושה לך נעים וטוב.
    אני מציעה לך גם לקרוא את הספר המעולה של גילי פליסקין "דברים שרציתי לגעת" וגם לעצמך מיניות האישה של לוני ברבך שגם עוסקים בחוויה הפיזית של הגוף, חיבור אליו וטכניקות וגם החוויה הרגשית סביב אוננות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו