מורכב אך נובע מחוסר ידע.דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מורכב אך נובע מחוסר ידע.דחוף!!!
    ישראל
    19/05/2009

שלום לכם!
    חברה שלי נוטלת גלולות מגיל 16 עקב שחלות פוליציסטיות באופן קבוע לקבלת מחזור תקין. בזמן האחרון כחודשיים שהיא הפסיקה לקחת מסיבה לא ברורה.
    בריזומה שלה היא שכבה בעבר כחודש על בסיס יום יומי עם החבר הקודם שלה וזה קרה לפני כשנה. ומאז לטענתה היא לא שכבה עם אף גבר.
    ביום שהיא היתה אמורה לקבל שכבנו ללא אמצעי (גמרתי בתוכה)מניעה וירד לה דם למשך כיומים או יום וחצי בערך. ובזמן החדירה טענה שכואב לה(היתה חדירה אחת). ומייד יצאתי ולא המשכנו לקיים יחסים באותו היום.האם מחדירה אחת יכול להיקרע משהו או שזה מחזור סדיר? מה הסיכויים שהיא תכנס להריון ממני?היא טוענת שזה לא מהמחזור מה הסיכויים לכך???ומתי ניתן לעשות בדיקת הריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשמור על שניכם

לי ראובני
    19/05/2009

ישראל שלום,
    שימוש באמצעי מניעה מאפשר לשניכם לקיים יחסי מין בנחת מבלי להתאמץ או לדאוג בדיעבד.
    אני חושבת שלהבא חשוב לזכור את זה, כי כמו שאתה רואה עכשיו, כל הטרדה, הדאגה והמתח לא שווים את זה.

מאחר שציינת שבת זוגתך כבר קיימה יחסי מין על בסיס יומיומי למשך חודש, סביר להניח שקרום הבתולין נקרע, וקשה לי להאמין שהיתה פציעה קשה אחרת שתגרום לדימום. סביר להניח שמדובר בדימום הוסת.

העובדה שכאב לה, עשויה לנבוע מכך שהיא לא היתה מגורה מספיק, אולי דואגת בגלל העדר אמצעי מניעה ואולי גם מפני שזו הפעם הראשונה של שניכם וזה גם מרגש ומלחיץ.
    לכן, להבא, הרבה חומר סיכה וסובלנות.

אם יש לכם ספק לגבי המחזור, אני מציעה לכם לקנות ערכת הריון ביתית ולהשתמש בה בעוד שבועיים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו